search
'Stranger Things' 5 is Mike een heel sterk seizoen verschuldigd: kan dit seizoen 4 goedmaken?
Series / Nieuws

'Stranger Things' 5 is Mike een heel sterk seizoen verschuldigd: kan dit seizoen 4 goedmaken?

Seizoen 5 moet Mike en Will op een speciale manier samenbrengen om Mike in een goed daglicht te zetten.

Mike werd helemaal overschaduwd in Stranger Things seizoen 4 en hij was ook helemaal niet zichzelf. Kan seizoen 5 dit allemaal goedmaken en Mike weer de leider maken om de groep te verenigen?

Mike heeft vanaf seizoen 1 als leider in het middelpunt gestaan van de vriendengroep, maar dit is in seizoen 4 helemaal weggevallen. In seizoen 4 werd Mike namelijk redelijk slecht afgebeeld, terwijl hij eerst altijd klaar stond voor iedereen.

Mike als leider


Er is een grote kans dat seizoen 5 gaat focussen op Will, aangezien hij op een speciale manier verbonden is met de Upside Down. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat Mike de groep aanmoedigt om zijn beste vriend te redden van Vecna.



Seizoen 5 zou dus ongeveer hetzelfde kunnen doen als seizoen 1 toen Mike iedereen overtuigde om El te redden van Dr. Martin Brenner. In seizoen 5 is het dan echter niet El, maar Will die hulp nodig heeft.

Mike verdient een sterk laatste seizoen


De acties van Mike kunnen zo ook hun vriendschap bepalen en de speciale connectie die ze samen hebben versterken. Bovendien verdient Mike een sterk laatste seizoen en het zou oneerlijk zijn om hem ineens te laten vallen.

Bekijk hieronder de aankondiging van de nieuwe cast van seizoen 5 en stream Stranger Things op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen