search
Eerste trailer 'The Changeling', een duister sprookje op Apple TV+
Series / Trailer

Eerste trailer 'The Changeling', een duister sprookje op Apple TV+

Apple TV+ komt met een duistere fantasy-serie in de stijl van 'American Horror Story'.

Het boek The Changeling van Victor LaValle is binnenkort als serie te zien op Apple TV+. LaKeith Stanfield (Atlanta, Judas and the Black Messiah), speelt de hoofdrol van Apollo, een man die terechtkomt in een andere, lugubere wereld.

De rol van Apollo's moeder wordt gespeeld door Adina Porter, die we kennen uit American Horror Story. Apollo is op zoek naar zijn verdwenen vrouw Emma (Clark Backo). Hij leert duistere spelonken van New York kennen waarvan hij niet wist dat deze bestonden.

Idylle verstoord


Het verhaal van Apollo en Emma begint romantisch genoeg. Ze leren elkaar kennen en gaan op stap. Emma vertelt haar date over de mysterieuze vrouw die haar drie wensen gaf tijdens haar reis in Brazilië.

Apollo en Emma worden verliefd en krijgen een relatie. Het stel woont in New York en na een tijd komt er een kind. De idylle wordt ruw verstoord door een gruwelijke gebeurtenis die hun levens op hun kop zet. Apollo, een gewone boekhandelaar, waagt zich in een alternatieve realiteit. De zoektocht in dit duistere New York vol geheime krachten is de enige manier om zijn vrouw en kind terug te vinden.

De eerste drie van de in totaal acht afleveringen zijn vanaf 8 september te streamen op Apple TV+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen