search
Aankomende HBO-serie 'The Franchise' neemt Marvel én DC op de hak
Series / Nieuws

Aankomende HBO-serie 'The Franchise' neemt Marvel én DC op de hak

In de serie neemt men een kijkje achter de schermen bij een superheldenfilmuniversum.

Hoor jij bij de mensen die ondertussen he-le-maal klaar zijn met superheldenfilms, -series en -franchises? Dan is The Franchise een serie voor jou, die eindelijk superheldenmoeheid in de filmwereld aan de kaak stelt. De parodie wordt nu ontwikkeld door HBO.

Bij de komedieserie is regisseur Sam Mendes betrokken, die tevens Skyfall op zijn naam heeft staan. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Himesh Patel en Aya Cash.

Plot


The Franchise is dus bedoeld als een grappige twist op de overdadige productie van superheldenfilms. De beschrijving luidt: "De crew van een onbeminde franchisefilm vecht voor hun plaats in een woest en weerbarstig filmuniversum."

De beschrijving eindigt: "'The Franchise' schijnt een licht op de geheime chaos in de wereld van superheldenfilms, om de vraag te stellen - hoe wordt deze supereenheidsworst precies gemaakt? Want elke f*ck-up heeft een oorsprongsverhaal."

Productie


Het schrijfwerk voor de komedieserie begon al voor de schrijvers- en acteursstakingen in Hollywood. Helaas ligt het project nu wel stil, maar hopelijk zal dat niet lang meer hoeven te duren.

Een releasedatum voor The Franchise is nu dus nog onmogelijk om vast te prikken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen