search
Meer 'Game of Thones'-verrassingen in de spin-off over Jon Snow?
Series / Nieuws

Meer 'Game of Thones'-verrassingen in de spin-off over Jon Snow?

Deze acteur sprak met Den of Geek over een terugkeer in de wereld van Westeros.

Tot dusver is House of the Dragon de enige spin-off van Game of Thrones die werkelijkheid is geworden. Daarnaast zijn er diverse andere series aangekondigd, gebaseerd op andere boeken en verhalen door George R.R. Martin.

Een vervolgserie over Jon Snow (Kit Harington) is hier een van. Tot op heden is er nog geen officieel akkoord voor de serie, maar Liam Cunningham (Davos Seaworth) staat open voor een terugkeer.

'Better call Davos'


De loyale Davos had een goede band met Jon en het is in die zin logisch dat hij zijn opwachting zou maken in een serie over Jon. In het interview gaf Cunningham aan dat hij wel contact had gezocht met Harington.

Cunningham: "Ik had Kit een berichtje gestuurd met 'better call Davos' maar ik heb helaas geen reactie gehad. Jij weet waarschijnlijk meer dan ik wat dat betreft. Mocht de serie doorgaan en het salaris is er naar dan zou ik zomaar terug kunnen keren als Davos".

Ontwikkelen verhaal


Vorig jaar augustus werd aangekondigd dat HBO bezig was met diverse spin-offs, waaronder een vervolgserie over Jon. Zoals HBOs hoofd Drama, Francesca Orsi al eerder aangaf aan Deadline, bevindt een en ander zich nog in een vroeg stadium. "We zijn samen met de schrijvers hard aan het werk om een goed verhaal neer te zetten. Op die manier willen we waarborgen dat we akkoord krijgen, maar momenteel is er nog geen groen licht," aldus Orsi.

Gezien de grootscheepse staking gaf schrijver Martin al aan dat spin-offs tijdelijk op de plank liggen. Het is dus niet waarschijnlijk dat we op korte termijn meer zullen horen. Game of Thrones kun je zien op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen