search
Gal Gadot staat op het punt Netflix in vuur en vlam te zetten
Films / Nieuws

Gal Gadot staat op het punt Netflix in vuur en vlam te zetten

Het langverwachte 'Heart of Stone' met Gal Gadot is dan eindelijk te streamen bij Netflix vanaf vrijdag 11 augustus.

De actiethriller van regisseur Tom Harper duurt iets meer dan twee uur. Voeg hem toe aan je watchlist zodat je vrijdag gelijk kan kijken.

Regisseur Harper is ook wel bekend van films als Wild Rose en The Woman in Black 2: Angel of Death. Daarnaast heeft hij afleveringen geregisseerd van Peaky Blinders en Demons.

Synopsis


In Heart of Stone volgen we de doorgewinterde CIA-agente Rachel Stone. Zij blijkt de enige vrouw te zijn die tussen haar machtige, wereldwijde, vredeshandhavingsorganisatie en het verlies van haar meest waardevolle en gevaarlijke bezit in staat.

Al snel raakt ze verwikkeld in een grootse en mysterieuze samenzwering.

In de film


Naast Gadot, bekend van onder meer Wonder Woman en Red Notice, zien we Jamie Dornan, Paul Ready, Jing Lusi, Alia Bhatt, Enzo Cilenti, Thomas Arnold en Matthias Schweighöfer.



Velen kijken uit naar de film


Er zijn momenteel nog geen scores of reacties op de film. Bij MovieMeter kijken ze wel uit naar de nieuwe actiefilm. "Mijn favoriete Hindi-actrice, mijn favoriete Ierse acteur in een film van het heerlijke 'The Aeronauts'. Mijn interesse is meer dan gewekt!", zegt BlueJudakiss op de site.

Velen zijn ook enthousiast over de meest recente promovideo voor de film. "Haha, dit vind ik dan weer grappig. Echt een gouden zet van Netflix om Arnie aan te stellen als hoofd van alle actie-content op Netflix.", vertelt The Oceanic Six op dezelfde site. Het gaat dan om deze video.



Netflix


Is je interesse gewekt voor Heart of Stone of keek je ook al tijden uit naar de film, dan is er goed nieuws. Stream de film vanaf vrijdag 11 augustus bij de dienst.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen