search
'Snow' geen prequel maar een echt vervolg op 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

'Snow' geen prequel maar een echt vervolg op 'Game of Thrones'

Eindelijk weer eens wat reuring omtrent de eventuele sequel van 'Game of Thrones'.

Game of Thrones-fans zijn allemaal nog altijd aan het wachten op de definitieve aankondiging van de spin-off over Jon Snow, vertolkt door 'the one and only' Kit Harington.

Er wordt al lange tijd gespeculeerd over meerdere spin-offs van de razend populaire HBO-reeks. Op dit moment hebben we al House of the Dragon, waarvan momenteel een tweede seizoen in de maak is. Recentelijk is ook A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Night aangekondigd. Deze serie is gepland voor ten minste drie seizoenen.

Sequel in plaats van prequels


Deze spin-offs bevinden zich allemaal in dezelfde wereld als Game of Thrones, zij het niet als directe opvolgers. Er zijn echter ook concrete plannen voor een rechtstreeks vervolg. Dit vervolg zou zich richten op Jon Snow en draagt de werktitel Snow. Nadat Jon Snow Daenerys Targaryen heeft omgebracht, wordt hij in de oorspronkelijke serie verbannen naar de Night's Watch.

Inzake Snow is er momenteel weinig bekend, maar er is nu toch een leuk nieuwtje te melden! Liam Cunningham, de acteur die Ser Davos Seaworth vertolkte in Game of Thrones, heeft aangegeven dat hij openstaat voor een terugkeer in diezelfde rol.

Davos bellen


"Ik heb Kit een bericht gestuurd met de woorden 'Beter Davos bellen'", meldde hij in een interview toen hem gevraagd werd om Davos te spelen in Snow.

Bekijk op instagram


Kijk Game of Thrones op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen