search
Was jij ook zo teleurgesteld in 'Secret Invasion': hoe Marvel in de fout ging
Series / Nieuws

Was jij ook zo teleurgesteld in 'Secret Invasion': hoe Marvel in de fout ging

In theorie had het de beste Marvel-serie kunnen zijn, maar nu heeft Secret Invasion de laagste score ooit.

Het is ondertussen geen geheim meer dat Secret Invasion niet de beste Marvel-serie is. Gebaseerd op de Rotten Tomatoes score mag er eigenlijk wel gezegd worden dat het de slechtste serie is. Hoe komt dat eigenlijk?

Secret Invasion is de grootste crossover in Marvel en het is dan ook niet raar dat fans heel erg enthousiast waren voor de serie. Bovendien maakte de cast het allemaal nog beter.

De serie is de strips niet


Dit enthousiasme sloeg meteen om in angst toen fans hoorden dat regisseur Ali Selim de strips niet eens had gelezen en dat deze ook niks met de serie te maken hadden.

Het is opvallend dat een andere serie uit 2012, The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes, ongeveer hetzelfde verhaal vertelde en wel een succes werd.

Het grote verschil


Het grote verschil tussen de twee series is dat in Secret Invasion de Avengers een onzichtbare partner zijn die niet lastiggevallen mogen worden. In The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes zijn de Avengers juist het middelpunt van de serie.

Bovendien gaat Earth’s Mightiest Heroes dieper in op de gevoelens en wensen van de personages. Hierdoor bouwt de kijker een bepaalde band op met de personages.

Een band die ontbreekt in Secret Invasion, aangezien er nooit onderzocht wordt hoe de personages verraden en gekwetst zijn.

Bekijk hieronder de trailer en stream Secret Invasion op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen