search
'John Wick' krijgt kneiterharde prequelserie: check de waanzinnige trailer
Series / Trailer

'John Wick' krijgt kneiterharde prequelserie: check de waanzinnige trailer

Een tipje van de sluier wordt opgelicht in de nieuwe trailer van de langverwachte prequelserie.

De trailer van The Continental: From the World of John Wick maakt in elk geval de verwachtingen meer dan waar. Met op de achtergrond de sprankelende jaren 70-discomuziek zien we de belevenissen van Winston (Colin Woodell) in het iconische hotel.

Hij is op dat moment nog niet de eigenaar maar krijgt het juist aan de stok met Cormac (Mel Gibson). Als we de trailer mogen geloven wordt het smullen aangezien een stijlvolle visuele weergave wordt gecombineerd met bikkelharde actie.

Een loer draaien


Frankie (Ben Robson) heeft volgens Cormac iets gestolen en hij eist van Winston dat hij dit terugbrengt. Zo niet, dan zullen de gevolgen niet mals zijn. Winston slaat hierop de handen ineen met zijn broer en zij besluiten om in plaats daarvan Cormac een loer te draaien.

Cast, regie en startdatum


Naast Winston zien we uiteraard ook Charon (Ayomide Adegun), Katie MacGrath als The Adjudicator en Mishel Prada als KD. Hubert Point-Du Jour neemt de rol van Miles voor zijn rekening en Nhung Kate zal Yen neerzetten. De regie is in handen van Albert Hughes.

Vanaf 22 september zal de serie starten op het Amerikaanse streaming-platform Peacock. Hoewel nog niet bekend is wanneer The Continental in andere landen te zien zal zijn is wel bekend dat dit in de loop van 2023 zal zijn op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen