search
Teaser voor nieuwe trailer 'Game of Thrones'
Series / Trailer

Teaser voor nieuwe trailer 'Game of Thrones'

Met de nadruk op Daenerys Targaryen.

Afgelopen maand plaatste HBO de eerste volledige trailer van hitserie Game of Thrones online. Via Vine heeft de Amerikaanse kabelzender nu laten weten morgen een tweede trailer online te zetten. Gepaard met die aankondiging ging een kleine teaser, waarin de nadruk ligt op het personage Daenerys Targaryen (Emilia Clarke).


In dit vierde seizoen lijkt de oorlog van de vijf koningen grotendeels voorbij te zijn. Maar dat zet nieuwe intriges in beweging, waardoor het nog lang niet gedaan is met de onrust. De Lannisters doen er onder leiding van Tywin (Charles Dance) alles aan om hun machtspositie te versterken, maar worden daarbij nog tegengewerkt door enkele kleine facties. Helemaal in het Noorden van Westeros trekt Stannis Baratheon (Stephen Dillane) naar de Muur, om de Night's Watch bij te staan in hun strijd tegen een gigantisch leger van Wildlings. En in het oostelijke continent Essos ontdekt Daenerys (Clarke) dat heerser zijn lang niet zo gemakkelijk is als ze had gehoopt.

Game of Thrones keert in de Verenigde Staten op 6 april terug. Een dag later is de eerste aflevering al op HBO in Nederland te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen