search
Bloederige trailer voor 'Penny Dreadful'
Series / Trailer

Bloederige trailer voor 'Penny Dreadful'

Showtime's griezelige dramaserie met Josh Hartnett, Timothy Dalton en Eva Green.Showtime heeft een volledige trailer vrijgegeven van Penny Dreadful, een nieuwe dramaserie die in het voorjaar van 2014 in première zal gaan. De cast bestaat onder meer uit Josh Hartnett, Eva Green en Timothy Dalton.

In Penny Dreadful krijgt het Victoriaanse Londen te maken met enkele van de meest angstaanjagende personages waar ooit over geschreven is, waaronder Dr. Frankenstein, Dorian Gray en iconische personages uit het verhaal van Dracula. De serie is een griezelige, seksueel getinte psychologische thriller afkomstig uit het hoofd van de drievoudig Oscar genomineerde John Logan, bekend van films als Hugo, The Aviator en Gladiator. De show wordt daarnaast ook nog eens geproduceerd door Sam Mendes (American Beauty, Skyfall).

Van de acht afleveringen zullen de eerste twee worden geregisseerd door Juan Antonio Bayona, de man achter speelfilms als El Orfanato en The Impossible. Penny Dreadful gaat op 11 mei in première.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen