search
Bovennatuurlijke actiekomedie wordt graag bekeken bij HBO Max
Films / Video/clip/featurette

Bovennatuurlijke actiekomedie wordt graag bekeken bij HBO Max

De film 'Ghostbusters' wordt bij HBO Max aangeduid als een van de fan-favorieten van het moment. Als je hem nog niet gezien hebt, kan je dat doen bij de streamer.

We hebben hier over de film uit 2016 van regisseur Paul Feig. Hij is ook bekend van films als The School for Good and Evil, The Heat en A Simple Favor.

Ondanks dat de reboot van de film uit 1984 veel kritiek heeft gehad, nog voordat hij überhaupt af was, weet de film toch aardig te scoren. Fieg besloot namelijk om de vier mannelijke hoofdrolspelers te vervangen door vier vrouwen. En laten deze dames elkaar nu toch heel goed aanvullen in deze film.

Het verhaal


Wanneer blijkt dat er iemand is die een apparaat heeft gebouwd waardoor de paranormale activiteit in de stad explosief toeneemt, moet een groep nieuwe Ghostbusters New York zien te redden.

Vier heldhaftige dames slaan de handen in elkaar om op de spoken te jagen.

Wie zien we in de film


Deze vier heldhaftige dames zijn niemand minder dan Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon en Leslie Jones. De cast wordt verder versterkt door Chris Hemsworth, Charles Dance, Dave Allen, Steve Higgins, Karan Soni en Bess Rous.



Respecteert zijn voorganger


De film pakt een nette 6.8/10 bij IMDb en bij MovieMeter zegt kijker horizons het volgende over de film. "Zo'n ramp was dit toch niet. Het was vlot, de effecten goed en de bijrol van Hemsworth erg positief. Zeker beter dan 'Ghostbusters 2' uit 1989."

Het publiek bij Rotten Tomatoes scoort de film 49%. De critici zijn enthousiaster over de film met een nette 73%. "Hoewel ik niet het gevoel heb dat 'Ghostbusters' 2016 de blijvende kracht zal hebben die 'Ghostbusters' 1984 had, doet het wat het van plan was te doen. Het is een vermakelijke film die zijn voorganger respecteerde.", aldus een van de critici.

HBO Max


Mocht je de film nog niet gezien hebben, dan kan je dat doen bij HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen