search
De meest brute scènes uit 'The Sopranos': ken jij ze nog?
Series / Nieuws

De meest brute scènes uit 'The Sopranos': ken jij ze nog?

Michael Imperioli herinnert zich de meest brute scènes uit de HBO-klassieker The Sopranos.

Meer dan zestien jaar na het veelbesproken einde van The Sopranos keert Michael Imperioli, die Christopher Moltisanti speelt in de serie, terug om de meest brute scènes te bespreken.

Als voorloper op veel van de moderne tv-series was The Sopranos een echte trendzetter op het gebied van drama. Tijdens de zes seizoenen zien we dan ook genoeg heftige, brute scènes die we vandaag de dag nog niet vergeten zijn.

Michael Imperioli over The Sopranos


Imperioli geeft niet één scène aan die hem bij is gebleven als de meest brute scène, maar wijst ons om meerdere momenten in de serie die hij heftig vond om te filmen.

"De meest wrede, moeilijke dingen voor mij zijn toen Christopher Adriana fysiek moest mishandelen, om voor de hand liggende redenen. Op technisch niveau probeer je heel voorzichtig te zijn, zodat je de persoon geen pijn doet. Maar om dat punt van geweld jegens een vrouw te bereiken, moet je naar een aantal akelige plaatsen gaan om daar te komen..."

"Het is één ding om het te choreograferen en te repeteren, en als je het vervolgens met alle emotie speelt, is het gemakkelijk om niet zoveel controle hebben als tijdens de repetitie. Je moet dus echt heel voorzichtig zijn."



Makkelijkere scènes


Imperioli geeft aan dat hij het een stuk makkelijker vond om een mobster neer te schieten of om drugs te doen als Christopher, dan het was om geweld tegen zijn vrouwelijke co-ster uit te beelden.

Zijn eigen sterven is nog steeds een van de meest schokkende momenten in The Sopranos, maar het filmen ervan was niet zo lastig.

"Dat was helemaal niet bruut, ik zal eerlijk tegen je zijn. Toen we het filmden, was het ook niet mijn laatste dag omdat we niet op volgorde schoten."



The Sopranos is te zien op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen