Prime Video komt in de maand september met 9 nieuwe series en afleveringen

Of je nou terug naar school of werk moet, deze maand heb je op Prime genoeg afleiding.

Glenn Walsh, 27-08-2023 10:37

Prime Video zet in september weer een aantal nieuwe series of nieuwe seizoenen van lopende series online. Hieronder lichten we de drie grootste/meest opvallende series toe die je waarschijnlijk wel wil gaan kijken.

Harlan Coben's Shelter (seizoen 1 - aflevering 5-8)


Verschijnt op: 1, 8, 15, 22 september
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Shelter is gebaseerd op de bestseller-reeks van Harlan Coben en volgt het verhaal van Mickey Bolitar die na de dood van zijn vader in een buitenwijk in New Jersey gaat wonen. Als er weer een leerling verdwijnt, raakt Mickey verstrikt in een web van geheimen. Met zijn nieuwe vrienden Spoon en Ema onthult hij een duistere onderwereld die mogelijk licht kan werpen op decennia van verdwijningen.
The Wheel of Time (seizoen 2)


Verschijnt op: 1 september
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op: Prime Video

Synopsis: De levens van vijf jonge dorpelingen veranderen voor altijd als er een vreemde, machtige vrouw arriveert die beweert dat één van hen het kind is van een oude profetie met de macht om de balans tussen Licht en Duister te verstoren.

Gen V (seizoen 1)


Verschijnt op: 29 september
Genre: Actie / Avontuur / Komedie
Kijk op: Prime Video

Synopsis: Uit de wereld van The Boys is hier Gen V, een spannende nieuwe serie die zich afspeelt op een superheldenschool. De studenten zoeken hun morele grenzen op terwijl ze strijden om de nummer één van de school te worden en bij de Seven te komen, het elite-superheldenteam van Vought International. Als de duistere geheimen van de school onthuld worden, moeten ze kiezen wat voor helden ze willen worden.
Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die komende maand op Prime Video verschijnen.

1 september: The Lost Flowers of Alice Hart (seizoen 1 - aflevering 7) - Drama - Nadat ze haar ouders is verloren bij een mysterieuze brand, wordt de negenjarige Alice Hart grootgebracht door haar oma June op een bloemenkwekerij waar ze ontdekt dat er geheimen binnen geheimen zijn. Na jaren wordt Alice door verraad gedwongen haar verleden onder ogen te zien.

5 september: Tschugger (seizoen 1) - Komedie / Misdaad - Tschugger, een ander woord voor politieagent in een Zwitsers dialect, vertelt het verhaal van een lokaal politiekantoor in Zwitserland. In plaats van het onderzoeken van vermiste schapen, houdt een poging tot moord hen scherp.

7 september: De Club (waar niemand bij wil horen) (seizoen 1) - Drama - Deze achtdelige serie volgt drie koppels die vrienden worden in de wachtkamer van de IVF-kliniek. Zij hadden hun toekomst al helemaal gepland, maar moeten zich aanpassen wanneer hun kinderwens niet zo vanzelfsprekend blijkt.

12 september: The Resort (seizoen 1) - Komedie / Mysterie / Thriller - Een huwelijksreis test de grenzen van de band tussen een koppel dat verstrikt raakt in een van Yucatan's meest bizarre en onopgeloste mysteries die 15 jaar geleden plaatsvond.

15 september: Below Deck (seizoen 1-4) - Reality-TV - Deze serie volgt de bemanning van een zeer luxueuze boot in de cariben.

22 september: The Continental: From the World of John Wick (seizoen 1) - Actie / Misdaad / Thriller - The Continental is een wereldwijde keten van hotels dat functioneert als neutraal terrein voor leden van een criminele onderwereld. Ze worden regelmatig bezocht door vele criminelen en notoire moordenaars.


Let op: dit overzicht is voorlopig. De streamingdienst kan te allen tijde beslissen om bepaalde titels toe te voegen, te annuleren of uit te stellen.

Lees meer over: Harlan Cobens Shelter, The Lost Flowers of Alice Hart, The Wheel of Time, Tschugger, De Club waar niemand bij wil horen, The Resort, Below Deck, The Continental, Gen V, Amazon, Prime Video

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix