search
Gehackte datingsite Ashley Madison onderwerp van tv- serie
Series / Nieuws

Gehackte datingsite Ashley Madison onderwerp van tv- serie

Producenten Steven Marrs en Courtney Hazlett zijn bezig met de serie, dat als werktitel 'Thank You Ashley Madison' heeft.

De datingwebsite voor vreemdgaanders Ashley Madison kwam wereldwijd in het nieuws toen deze vorige week werd gehackt en de gegevens van dertig miljoen leden op straat kwamen te liggen, waaronder die van celebs en politici. Daar wordt op ingehaakt, want de website is het onderwerp van een nieuwe, fictieve televisieserie geworden.


Producenten Steven Marrs en Courtney Hazlett zijn voor Marblemedia bezig de serie te ontwikkelen, meldt The Hollywood Reporter. Jennifer Kennedy gaat het script schrijven. Eerder maakte zij de scripts voor onder meer de serie Justified. Als werktitel heeft het Thank You Ashley Madison. "We zijn in de vroege stadia van het ontwikkelen van een gescripte tv- serie geïnspireerd op de site," zei Marblemedia's co-CEO Matt Hornburg. "Gezien de ontwikkelingen van de afgelopen week is dit thema ontzettend actueel."

De website werd opgericht door Noel Biderman, maar de producenten besloten het een fictief verhaal te maken. Het zal gaan over een moeder, die de datingwebsite opricht om haar familie te kunnen onderhouden.

Hoewel de vreemdgaanders die door de hack in hun hemd zijn gezet waarschijnlijk hopen dat de naam Ashley Madison snel wordt vergeten, zal dit volgens producent Hazlett niet het geval zijn. "Wanneer 30 miljoen mensen met iets bezig zijn," zei ze, "is het een echte verdieping in het onderwerp meer dan waard."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen