search

Ons nieuws van donderdag 27 augustus 2015

Achter de schermen bij 'Heroes Reborn'
Series / Video/clip/featurette

Achter de schermen bij 'Heroes Reborn'

Over een maand worden de helden herboren.



Hierboven een blik achter de schermen bij de revival-serie Heroes Reborn van de zender NBC. Onderaan dit bericht zie je een cover van het tv-magazine TV Guide, met daarop Zachary Levi's Luke Collins en Masi Oka's Hiro Nakamura.

Andere rollen zijn voor Jack Coleman (tevens een bekend gezicht), Ryan Guzman, Robbie Kay, Danika Yarosh, Judith Shekoni en Kiki Sukezane. De dertiendelige miniserie van bedenker Tim Kring gaat op 26 september van start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gehackte datingsite Ashley Madison onderwerp van tv- serie
Series / Nieuws

Gehackte datingsite Ashley Madison onderwerp van tv- serie

Producenten Steven Marrs en Courtney Hazlett zijn bezig met de serie, dat als werktitel 'Thank You Ashley Madison' heeft.

De datingwebsite voor vreemdgaanders Ashley Madison kwam wereldwijd in het nieuws toen deze vorige week werd gehackt en de gegevens van dertig miljoen leden op straat kwamen te liggen, waaronder die van celebs en politici. Daar wordt op ingehaakt, want de website is het onderwerp van een nieuwe, fictieve televisieserie geworden.

Producenten Steven Marrs en Courtney Hazlett zijn voor Marblemedia bezig de serie te ontwikkelen, meldt The Hollywood Reporter. Jennifer Kennedy gaat het script schrijven. Eerder maakte zij de scripts voor onder meer de serie Justified. Als werktitel heeft het Thank You Ashley Madison. "We zijn in de vroege stadia van het ontwikkelen van een gescripte tv- serie geïnspireerd op de site," zei Marblemedia's co-CEO Matt Hornburg. "Gezien de ontwikkelingen van de afgelopen week is dit thema ontzettend actueel."

De website werd opgericht door Noel Biderman, maar de producenten besloten het een fictief verhaal te maken. Het zal gaan over een moeder, die de datingwebsite opricht om haar familie te kunnen onderhouden.

Hoewel de vreemdgaanders die door de hack in hun hemd zijn gezet waarschijnlijk hopen dat de naam Ashley Madison snel wordt vergeten, zal dit volgens producent Hazlett niet het geval zijn. "Wanneer 30 miljoen mensen met iets bezig zijn," zei ze, "is het een echte verdieping in het onderwerp meer dan waard."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Details onthuld over Steve McQueens BBC-serie
Series / Nieuws

Details onthuld over Steve McQueens BBC-serie

De regisseur van Shame en 12 Years a Slave heeft een zesdelige serie gemaakt voor BBC1.

Schrijver/regisseur Steve McQueen (Shame, 12 Years a Slave) heeft een nieuwe zesdelige serie gemaakt voor BBC1. Vandaag hebben we nieuwe details voor jullie van de serie, die nog steeds geen titel heeft.

De miniserie gaat over de zwarte gemeenschap in hartje Londen over een tijdspanne van drie decennia. De serie begint met het moment dat Enoch Powell zijn beruchte 'rivers of blood'-speech in 1968 deed. McQueen zal laten zien hoe de personages in de serie ondanks de vele tegenslagen die ze te verduren krijgen toch weten te redden. Een restaurant in Ladbroke Grove genaamd Mangrove zal in het verhaal fungeren als een plek die het sociale hart van de gemeenschap vormt, en uiteindelijk als een plek van opstand.

In een verklaring zei McQueen het volgende over de serie:

''Deze verhalen zitten vol passie en zijn persoonlijk en uniek. Ze zijn een eerbetoon aan de waarheden die echte levens vormen en die nodig verteld moeten worden. Deze situaties speelden een belangrijke rol in de vorming van Groot-Brittannië zoals we het vandaag kennen.''

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kurt Sutter ontwikkelt 'Sons of Anarchy'-spinoff
Series / Nieuws

Kurt Sutter ontwikkelt 'Sons of Anarchy'-spinoff

De serie zou moeten gaan over de Mayans Motorcycle Club, die ook in Sons of Anarchy te zien was.

Sons of Anarchy-bedenker Kurt Sutter heeft onthuld dat hij een spinoff ontwikkelt van de nog niet zo lang geleden afgelopen serie van FX. De nieuwe serie zou moeten gaan over de Mayans Motorcycle Club, die ook een belangrijke rol speelde in de oorspronkelijke serie. De Mayans fungeerden als een rivaliserende club die voornamelijk uit Mexicaanse Amerikaanse bestond die zich bezighielden met het distribueren van heroïne.

Sutter wil nog geen details kwijt over de serie en het is dan ook nog onbekend of Marcus Alvarez (Emilio Rivera), de leider van de Mayans, zal terugkeren. Fox 21 Television Studios en FX Productions zouden het project, waar nog geen schrijver voor is ingehuurd, samen moeten produceren.

Voorlopig zal Sutter weinig aandacht kunnen besteden aan het project. aangezien hij nog veel werk heeft te doen aan de nieuwe middeleeuwse dramaserie The Bastard Executioner, die op 15 september van start gaat.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beeld van Jude Law in 'The Young Pope'
Series / Foto's

Eerste beeld van Jude Law in 'The Young Pope'

De acteur speelt Pope Pius XIII in deze miniserie van Paolo Sorrentino.



Het eerste beeld van Jude Law als Paus Pius XIII in de nieuwe miniserie The Young Pope is vrijgegeven en kan je hierboven bekijken. Hier zien we Law als paus buiten achterover leunen in een stoel in de zon.

Naast Law spelen ook Diane Keaton, Silvio Orlando, Scott Shepherd, Cecile de France, Javier Camara, Ludivine Sagnier, Toni Bertorelli en James Cromwell mee. In de film wordt het fictieve verhaal verteld van Lenny Belardo, die Paus Pius XIII wordt. Zijn beleid als paus is zo behoudend, dat zelfs de hardliners in het Vaticaan er geen raad mee weten.

Paolo Sorrentino regisseert de miniserie, die zal bestaan uit acht afleveringen. Eerder maakte Sorrentino het voor een Oscar genomineerde The Great Beauty en zijn film Youth werd geselecteerd voor de competitie van Cannes afgelopen mei. "Hoe ga je om met macht in een staat waarvan het dogma en de morele leer voorschrijven dat je juist van macht afstand moet doen en dat je je naaste op altruïstische wijze moet beminnen," lichtte Sorrentino de miniserie toe in een verklaring. "Dat is waar The Young Pope over gaat."

De opnames van The Young Pope zijn momenteel in volle gang. Wanneer deze coproductie van Sky, HBO en Canal Plus zal worden uitgezonden, is nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.