search
Fantasyfilm weet heel wat Netflix-kijkers voor zich te winnen
Films / Nieuws

Fantasyfilm weet heel wat Netflix-kijkers voor zich te winnen

Ook deze film is pas net een paar dagen te zien bij Netflix en weet de kijkers naar zich toe te trekken. 'Gods of Egypt' stapt de Top 10 van Netflix binnen en staat op de negende plaats.

Netflix omschrijft de film zelf als explosief, meeslepend en episch. Stream de film nu bij de dienst of kijk hem zeker een andere keer als je in bent voor een avond filmvermaak.

De film van regisseur Alex Proyas heeft een cast gevuld met grote namen. Proyas is zelf bekend van zijn werk aan The Crow, I, Robot en Dark City

Cast


In Gods of Egypt zien we een hoop grote sterren ten tonele verschijnen. We zien onder anderen Brenton Thwaites, Nikolaj Coster-Waldau, Gerard Butler, Chadwick Boseman, Courtney Eaton, Elodie Yung en Rachael Blake.

Goed vermaak


De film pakt op IMDb een matige 5.4/10. "Alex Proyas is duidelijk geen man van subtiliteit. Hij gooit de doos van Pandora direct open om zo veel mogelijk mythische concepten, verhaallijnen en goden in één epische film te proppen." vertelt recensent Martijn Hamerling bij Filmtotaal. Hij geeft de film 2.5/5 sterren.

Bij MovieMeter scoort de film ook gematigd met een 2.55/5. Kijker Tarkus zegt over de film, "Het verhaal is niet echt bijster goed, maar de speciale effecten en de kostuums maken veel goed. Ook de locaties en decors zijn soms adembenemend. De cast doet het redelijk goed. Kortom, een actiefilm die zich afspeelt in het oude Egypte, goed voor 2 uur vermaak."



Het verhaal


Dief Bek roept de hulp in van de machtige god Horus om zijn geliefde en de wereld te redden van de meedogenloze god Set. Hij heeft het rijk dat ooit welvarend was in duisternis en oorlog gestort.

Mensen en goden worden op de proef gesteld om de confrontatie met Set tot een goed einde te brengen. Allen moeten zij testen van moed en opoffering doorstaan op weg naar de laatste grootse confrontatie.



Netflix


Velen zijn je al voor gegaan maar als je zelf de film nog wilt streamen, dan kan je dat doen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen