search
Robert Kirkman over tweede helft seizoen 4 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Robert Kirkman over tweede helft seizoen 4 'The Walking Dead'

Wat gaat de toekomst van de serie ons brengen?

De brute midseason finale van The Walking Dead is in de Verenigde Staten pas net op televisie geweest, maar toch vond showrunner Robert Kirkman het al tijd om te praten over de voortzetting van het vierde seizoen van de serie.


De eerste helft van het vierde seizoen van de serie liet o.a. zien hoe Rick (Andrew Lincoln) besloot om Carol (Melissa McBride) achter te laten. Volgens Kirkman, die niet teveel details wilde geven, zullen we haar sowieso zien terugkeren voordat seizoen vier volledig voorbij is.

Daarnaast zullen Rick en de andere overlevenden de gevangenis verlaten, en op zoek moeten naar een nieuw thuis. Dat wordt een toevluchtsoord, waarover gesproken wordt in een van de recente afleveringen. Nieuw zijn flashbacks waarin we de achtergrond van enkele personages zullen zien, waaronder die van Michonne (Danai Gurira).

Het zal overigens wel nog even duren voordat de serie voortgezet wordt. Pas op 9 februari gaat de nieuwste aflevering in de Verenigde Staten in première. De tweede helft van het vierde seizoen bestaat net als de eerste helft uit een achttal afleveringen. Wanneer deze in Nederland uitgezonden zullen worden is nog niet bekend, al lijkt FOX (dat er de rechten op heeft) van plan te zijn ze al snel uit te zenden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen