search
Producent Jeffrey Bell over toekomst 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Nieuws

Producent Jeffrey Bell over toekomst 'Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.'

We gaan veel meer van de geheime organisatie zien.

Er is een boel duidelijk geworden over de toekomst van Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.. Uitvoerend producent Jeffrey Bell sprak over wat de plannen zijn met de serie, en die klinken niet verkeerd. "Ik denk niet dat het een spoiler is om te zeggen dat we naar de S.H.I.E.L.D. Academy gaan, en zullen zien wat het is," begon de producent zijn verhaal.


"We gaan meer aspecten van S.H.I.E.L.D. onderzoeken. Een aantal ervan bekijken zijn geschiedenis, en andere aspecten draaien om personages die mensen kennen van het Marvel universum, en de Marvel-films. Ik denk dat we proberen wat meer in die wereld te leven," concludeerde hij.

Ook kunnen we meer verwachten van slechteriken "“ en natuurlijk ook goeieriken "“ die de afgelopen afleveringen geïntroduceerd zijn. "Het is altijd ons doel geweest om iets op te zetten, en daar dan vroeger of later op terug te komen."

Tot slot hebben we nog een video van de nieuwste aflevering van de serie, The Bridge. Dit is het eerste deel van een tweeluik. Het vervolg daarop is op 7 januari op de Amerikaanse zender ABC te zien. Hieronder de video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen