search
Actievolle sequel weet Netflix-kijkers te overtuigen
Films / Nieuws

Actievolle sequel weet Netflix-kijkers te overtuigen

Denzel Washington is terug in de 'The Equalizer 2' als Robert McCall. De actiefilm uit 2018 is momenteel erg populair om te streamen want hij staat op de vierde plek in de Netflix Top 10.

Vanaf 31 augustus kan je The Equalizer 3 in de bioscopen bewonderen. Het tweede deel wordt momenteel goed bekeken op Netflix. Stream de film, en eventueel ook het eerste deel, bij de dienst.

Antoine Fuqua heeft alle delen van deze populaire actiereeks geregisseerd. Andere films die hij op zijn naam heeft staan zijn onder meer Training Day, Tears of the Sun en Olympus Has Fallen.

Cast


Naast Washington zien we in deze actiefilm Pedro Pascal, Ashton Sanders, Orson Bean, Melissa Leo, Bill Pullman, Jonathan Scarfe, Sakina Jaffrey en Kazy Tauginas.

Terug in actie


Opnieuw volgen we Robert McCall die zijn uiterste best doet om los te komen van zijn duistere verleden waarin hij het recht in eigen handen nam om het op te nemen voor mensen die slachtoffer zijn geworden van een misdrijf.

Wanneer zijn beste vriendin wordt vermoord is hij genoodzaakt om weer in actie te komen. Hoe ver is hij bereid om te gaan om de daders te pakken te krijgen?Plezierige actie


Dit tweede deel van de actiereeks weet op IMDb een score neer te zetten van 6.7/10. Op Rotten Tomatoes scoort de film een gemiddelde van 55% onder de kijkers. "Een plezierige actievolle film met een geweldig tempo; de looptijd van twee uur vliegt voorbij.", aldus een van de critici.

Kijker Forrest001 vertelt op de site van MovieMeter, "Degelijk gemaakt. Denzel Washington maakt er altijd wel een film van die het bekijken waard is. Het verhaaltje is echter niet heel bijzonder, de vaart wordt er te vaak uitgehaald en er is erg veel tijd ingeruimd voor moralistische prietpraat. Erg weinig actie voor zo'n lange film.". De film scoort bij de site een 3.21/5.

Op Netflix


Of je nu naar de bioscoop gaat voor het derde deel of niet, het is zeker de moeite waard om The Equalizer en The Equalizer 2 te streamen bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen