search
Grey's Anatomy keert terug met 'Seks, Romantiek & Tequila'
Series / Nieuws

Grey's Anatomy keert terug met 'Seks, Romantiek & Tequila'

Serie komt in september terug op de buis met twaalfde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Grey's Anatomy keert op 24 september terug naar ABC met een twaalfde seizoen en volgens Variety gaat de serie weer terug naar zijn roots met "seks romantiek en tequila". Het nieuwe seizoen zal ondanks het afscheid van belangrijke personages in het vorige seizoen lichter zijn dan we de laatste jaren gewend waren. Zo zal er ook weer wat meer romantiek in de serie te zien zijn.

"Laat ik stellen dat er een nieuwe betekenis gaan geven aan sexy zijn als je vijftig plus bent," zei Debbie Allen, die Dr. Catherine Avery speelt die een affaire heeft in de serie met Dr. Richard Webber. "We hebben een hele passievolle relatie. Richard heeft het druk met haar."

Alex en Jo zullen in het nieuwe seizoen hun nieuwe loft betrekken, Owen en Emilia proberen uit te vogelen wat hun relatie precies inhoudt, terwijl Callie en Arizona nog steeds uit elkaar zijn. Die laatste zijn echter wel vrienden al wordt alles wel anders als ze beide een nieuwe love interest ontmoeten.

Naast de gevestigde koppels die te maken krijgen met romantiek, zal er ook op los geflirt worden door de vrijgezelle personages. Net als het geval was in de eerste seizoenen van de serie en de doktoren regelmatig met elkaar in bed doken tussen het helpen van de patienten door, net zoals het geval was met de centrale personages Mer en Derek op wiens one night stand het eerste seizoen gebouwd werd. Daarnaast zullen we natuurlijk ook zien hoe het verder gaat Meredith. Zij zal niet meteen aan het daten slaan, maar zou volgens de eerste berichten vooral bezig zijn met haar persoonlijke wedergeboorte tijdens de eerste afleveringen. Zij woont in het nieuwe seizoen bij haar twee zussen, dat ook weer nieuwe verhaallijnen toevoegt aan de show.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen