Poll: Moeten de DC-films en series een crossover krijgen?

Poll: Crossover DC-films en series?

En welke held wil je graag in een serie zien?

Jim Pedd, 3 september 2015 11:38

DC Comics doet het goed op televisie. Vooral zender The CW bouwt hard aan een groot gedeeld universum, met series als Arrow en The Flash, maar ook een crossover met Constantine. Verder volgt binnenkort nog een serie rond Supergirl en zijn er nog tal van andere DC-series te zien.
Maar ook op het witte doek gaat DC Comics het vermoedelijk goed doen. Warner Bros. werkt aan een reeks films, met binnenkort Batman v Superman: Dawn of Justice als eerste grote film met helden als Superman, Batman, Aquaman en nog een reeks anderen. Vervolgens moet er ook een Justice League-film volgen en een reeks afzonderlijke films voor de helden.

De grote vraag die we voor jullie hebben, is of de series en films een crossover moeten krijgen. Marvel doet het min of meer al met Agents of S.H.I.E.L.D. (denk aan Lady Sif die zowel in de films als serie speelt). Moet DC eenzelfde weg inslaan? En zo ja, willen we graag weten welke van de DC-filmhelden dan op het kleine scherm te zien moet zijn.
Lees meer over: poll, dc, dc comics, helden, films, series, crossover, arrow, the flash, constantine, supergirl, batman v superman, batman, superman, aquaman, marvel

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws