Netflix beloont 'Narcos' met een tweede seizoen

Netflix geeft 'Narcos' een tweede seizoen

Het eerste seizoen gaat over de Colombiaanse drugsbaas Pablo Escobar.

Bram de Groot, 4 september 2015 16:38

Eind augustus werd door Netflix het eerste van Narcos online gezet. In de serie zien we de opkomst en neergang van de Colombiaanse drugsbaas Pablo Escobar, gespeeld door Wagner Moura. Netflix heeft nu het tweede seizoen aangekondigd.
Het eerste seizoen wordt goed ontvangen, zeker bij het publiek. Op de IMDb staat de stevige misdaadserie op een 9,2. Op Rotten Tomatoes valt de score wel iets tegen met 76% na 34 reviews.

Hieronder zie je de speciale aankondigvideo, door Netflix op het Twitter account van Narcos geplaatst.

Het eerste seizoen focust zich op het rumoerige leven van Escobar en zijn beruchte Medellín-drugskartel. Dit kartel was eind jaren 80 onderdeel van een bruut en bloedig conflict toen de rechtshandhaving ingreep. Narcos beschrijft de tegenstrijdige juridische, politieke, justitiele, militaire en civiele krachten die loskwamen tijdens de clash in een poging om één van 's werelds meest krachtige grondstoffen te beheersen: cocaïne.

Bron: Netflix

Lees meer over: narcos, netflix, Pablo Escobar, Pedro Pascal, Boyd Holbrook, Juan Pablo Raba, Joanna Christie, Stephanie Sigman, Manolo Cardona, Andre Mattos, Luis Guzman, Ana de la Reguera, Wagner Moura, seizoen 2

Informatie over de serie: Narcos

Populair nieuws