search
Deze actiefilm met Jason Statham stream je nu al bij HBO Max
Films / Nieuws

Deze actiefilm met Jason Statham stream je nu al bij HBO Max

Vanaf vrijdag 29 september is 'Meg 2: The Trench' te streamen bij HBO Max. Kijk hem nu of voeg hem toe aan je watchlist.

Na het succes van het eerste deel in 2018, kon een tweede deel niet uitblijven. Waar de een enthousiast is, is de ander alles behalve te spreken over de film. Oordeel voor jezelf en stream hem bij HBO Max.

Ben Wheatley heeft dit tweede deel van de haaienreeks geregisseerd. Hij heeft onder meer ook Free Fire en Rebecca geregisseerd.

In de film


Terug voor Meg 2: The Trench is actieheld Jason Statham. Naast hem zien we Jing Wu, Cliff Curtis, Page Kennedy, Skyler Samuels, Whoopie van Raam en Sergio Peris-Mencheta.

Gemengde reacties


Recensent Thierry Verhoeven van FilmTotaal gaf de film 2 van de 5 sterren en vertelde onder meer het volgende over de film. "En hoewel het bij een film als deze gaat om de actiescènes (die acceptabel zijn, maar weinig memorabel), moet daartussen toch een verhaaltje worden verteld middels dialogen. En op dergelijke momenten kraakt en piept het aan alle kanten."

Op IMDb weet de film matig te scoren met een 5.2/10. De critici bij Rotten Tomatoes scoren de film ook een pijnlijke 28%. Het publiek is wel te spreken met 73%. "Niet zo leuk als de eerste, maar over het algemeen geen slechte manier om een ​​zondagmiddag door te brengen. Niets nieuws hier, maar wat kun je anders verwachten van een film over een groot type haai.", vertelt een van de kijkers bij de site.



Synopsis


Ervaren diepzeeduiker Jonas Taylor leidt een onderzoeksteam dat de diepten van de oceaan verkent.

Wanneer een kwaadwillende mijnoperatie de missie bedreigt, moeten ze het opnemen tegen reusachtige, prehistorische haaien en meedogenloze milieucriminelen.



HBO Max


In voor een avondje of middagje met een actievolle film, dan is het zeker een idee om Meg 2: The Trench te streamen bij HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen