Het beste personage in 'Sex Education' is niet langer Ruby en dit verandert de hele serie

Er is altijd gezegd dat Ruby het beste personage is in Sex Education, maar er is iemand die haar van deze troon heeft gestoten.

Adrienne Koolen, 28-09-2023 14:38

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het is nu officieel afgelopen. Het vierde en allerlaatste seizoen van Sex Education concludeert de verhalen van de (voormalige) Moordale High School leerlingen. De personages zijn heel wat veranderd vanaf het allereerste seizoen en dat zorgde voor nieuwe sterren.
In het eerste seizoen ging Sex Education voornamelijk over Otis (Asa Butterfield) en zijn beste vriend Eric (Ncuti Gatwa) die samen met Maeve (Emma Mackey) een sexkliniek wilden openen op hun school.

Nieuwe personages, nieuwe verhalen, nieuwe sterren

Langzaam maar zeker werd het duidelijk dat andere personages beter waren dan de 3 hoofdpersonages. Zo is al vaker aangegeven dat Ruby Matthews (Mimi Keene) eigenlijk het hoofdpersonage was in seizoen 3.

Er is echter 1 personage dat het hoogtepunt van de serie is, namelijk de geliefde Aimee Gibbs (Aimee Lou Wood). In seizoen 1 leerde ze zichzelf kennen en in seizoen 2 kreeg ze te maken met een naar geval van seksuele aanranding.


Een sterk personage

Vanaf dat moment stond haar helingsproces centraal en dit zorgde er in seizoen 4 voor dat ze zich open wilde stellen voor de kunsten. Haar passie voor fotografie zorgt er uiteindelijk voor dat ze vrede kan sluiten en zichzelf volledig kan accepteren.

Er zijn natuurlijk nog veel meer hartverwarmende verhalen, maar Aimees verhaal is heel erg speciaal. Dit is dan ook de reden dat zij het beste personage is in Sex Education.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer en stream vanaf 21 september Sex Education op Netflix.

Lees meer over: Otis, Maeve, Asa Butterfield, Netflix, Sex Education, Emma Mackey, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee Lou Wood, Mimi Keene

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in