'Messi Meets America': Nieuwe docuserie over Messi's transfer naar Inter Miami CF op Apple TV+

Apple TV+ brengt binnenkort een docuserie uit rondom de transfer van Lionel Messi naar de Amerikaanse club Inter Miami CF.

Niels Arts, 03-10-2023 09:04

Waar Lionel Messi gaat, volgen zijn fans. Afgelopen juli vertrok de wereldster naar het Amerikaanse Inter Miami CF, en dat leverde al veel spektakel op. Genoeg voor Apple TV+ om er een docuserie van te maken.
Messi Meets America gaat over de transfer van Messi naar de Verenigde Staten, hoe hij daar snel uit de startblokken schoot en hoe hij met zijn teamgenoten een nieuw tijdperk van voetbal in wil leiden overzees.

Messi Meets America op AppleTV+

Messi Meets America is een docuserie die uit zes afleveringen bestaat en 11 oktober van start gaat op Apple TV+. Dan zijn de eerste drie afleveringen beschikbaar, gevolgd door een wekelijkse release van de andere afleveringen.

Maar daar blijft het niet bij. Messi's avontuur in de MLS zet zich natuurlijk voort, en dat betekent meer content. Naarmate het seizoen vordert, zullen er dan ook meer afleveringen gemaakt worden.


Messi Meets America-productie

Messi Meets America wordt geproduceerd door Tim Pastore, Patrick Milling Smith, Brian Carmody, Matt Renner en Scott Boggins. Sinds Messi's aankomst in de Verenigde Staten weet het voetbal daar een stuk meer aandacht te vangen, onder andere van grote Hollywoodsterren als Selena Gomez en Leonardo DiCaprio.

Bekijk Messi Meets America vanaf 11 oktober op Apple TV+.

Lees meer over: Messi Meets America, docu, AppleTV Plus

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in