search

Ons nieuws van dinsdag 3 oktober 2023

Deze 4 kneitergoede series staan nu gewoon op Netflix
Series / Featured

Deze 4 kneitergoede series staan nu gewoon op Netflix

Voor een avondje goed vermaak voor de buis zit je met deze series helemaal goed.

Op Netflix heb je series van groot en klein formaat, waaronder enkele van de grootste series die iedereen wel eens zou moeten hebben gezien. Check gauw of jij deze 4 geweldige series al kan afstrepen.

The Pacific | Netflix | 10 afleveringen



Deze epische miniserie volgt het waargebeurde verhaal van mariniers tijdens de Tweede Wereldoorlog. Terwijl ze vechten tegen de vijand en worstelen om te overleven in de meedogenloze omgeving van de Grote Oceaan, worden hun vriendschappen en doorzettingsvermogen op de proef gesteld.



Suits | Netflix | 9 seizoenen



Deze juridische dramaserie volgt het leven van de briljante maar onconventionele advocaat Harvey Specter en zijn geniale, maar frauduleuze nieuwe medewerker Mike Ross. Samen navigeren ze door de complexe wereld van de advocatuur, terwijl ze geheimen en leugens verborgen houden.



Peaky Blinders | Netflix | 6 seizoenen



Deze Engelse misdaadserie speelt zich af in het Birmingham van na de Eerste Wereldoorlog en volgt de beruchte Shelby-familie. Terwijl ze hun criminele rijk uitbreiden, worden ze geconfronteerd met rivalen, politieke intriges en gevaarlijke allianties.



The Office | Netflix | 9 seizoenen



Deze mockumentary-sitcom biedt een komische kijk op het dagelijkse leven op kantoor. Volg de bizarre, grappige, en soms ontroerende gebeurtenissen bij het papierbedrijf Dunder Mifflin en de kleurrijke cast van werknemers die het bemannen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze fabuleuze misdaadserie met een onovertroffen 9,5 op IMDb is nog altijd gewoon te streamen op Netflix
Series / Featured

Deze fabuleuze misdaadserie met een onovertroffen 9,5 op IMDb is nog altijd gewoon te streamen op Netflix

De misdaadserie 'Breaking Bad' is de serie met het hoogste cijfer op IMDb dat ooit gegeven is.

De hoogst gewaardeerde serie ooit op IMDb is Breaking Bad. Deze misdaaddrama-serie, gecreëerd door Vince Gilligan, volgt het verhaal van Walter White, een bescheiden scheikundeleraar die zichzelf transformeert tot een meedogenloze drugsbaron nadat hij wordt gediagnosticeerd met terminale longkanker.

De serie is wereldwijd geprezen om zijn complexe personages en onvoorspelbare verhaallijnen. Het karakter van Walter White, gespeeld door Bryan Cranston, ondergaat een radicale transformatie, van een zachtaardige leraar tot een meesterbrein in de drugshandel. Zijn partner in crime, Jesse Pinkman, vertolkt door Aaron Paul, is een heel andere type dan White.

Morele Dilemma's


Terwijl White steeds dieper in de drugshandel duikt, wordt de kijker geconfronteerd met vragen over goed en kwaad, rechtvaardigheid en corruptie. De serie weigert gemakkelijke antwoorden te geven en dwingt de kijker om na te denken over de keuzes van de personages.

De cinematografie en regie van Breaking Bad zijn ook opmerkelijk. De serie maakt gebruik van visuele symboliek en metaforen en de imposante locaties maken echt deel uit van het verhaal.



Ratings


Breaking Bad heeft talloze tv-prijzen gewonnen en heeft naast een indrukwekkende IMDb-score van 9,5 een Rotten Tomatoes-beoordeling van 96%.

Mocht je deze serie nog niet gezien hebben, ga deze dan snel kijken op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kinderen Lena Headey mogen niet praten over haar 'Game of Thrones'-rol
Series / Nieuws

Kinderen Lena Headey mogen niet praten over haar 'Game of Thrones'-rol

Lena Headey was wel een keer klaar met alle vragen over haar rol in 'Game of Thrones'.

Game of Thrones is een van de meest populaire series van deze eeuw. Als gevolg daarvan werd elke belangrijke acteur uit de serie wereldberoemd. Sommigen van hen waren nog niet zo bekend, anderen hadden al ervaring, maar ze werden allemaal supersterren dankzij de serie.

Zelfs de acteurs die al jaren werden geprezen voordat ze aan de serie speelden, zoals Charles Dance of Lena Headey, kregen een waanzinnige boost in erkenning en populariteit na hun rol in Game of Thrones. Vanwege alle publiciteit moesten ze zelfs af en toe afstand nemen van hun rol.

Ontkennen


Headey, die de rol van Cersei Lannister speelt, leerde haar kinderen zelfs te doen alsof ze niets wisten van haar rol in Game of Thrones. Hoewel ze toegaf dat ze er over het algemeen niet te veel over sprak met de kinderen, besloot ze dat het beter zou zijn als ze überhaupt zouden ontkennen dat ze in de serie speelde.

"Als iemand zegt: 'Oh, je zit in Game of Thrones', zegt mijn jongste nu dingen als: 'Wat is Game of Thrones?' Onlangs zei ze zelfs: 'Mijn moeder zit in...' En ik had zoiets van: 'Je vertelt het niet aan mensen!'", vertelde Headey aan People.

Vernedering


Net als veel van haar voormalige collega's is Headey weliswaar de bekendheid van Game of Thrones beu, maar ondanks dat ze het probeert te verbergen, geeft ze toe dat mensen die haar herkennen tegenwoordig over het algemeen aardige dingen zeggen.



Dit is een goede verandering ten opzichte van voorheen, toen Headey beweerde dat ze voortdurend haat ontving van fans. Bekijk Game of Thrones op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' verrast fans met lelijke eerste beelden van seizoen 5
Series / Nieuws

'Stranger Things' verrast fans met lelijke eerste beelden van seizoen 5

De Stranger Things-schrijvers hebben een hilarische, maar foeilelijke kijk op seizoen 5 gedeeld.

Nu dat de stakingen achter de rug zijn, kan er volop gewerkt worden aan het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things. De eerste beelden zijn zelfs al gedeeld, maar deze zijn niet wat fans hadden verwacht.

Er is nog weinig informatie vrijgegeven over het laatste seizoen en er is dan ook nog geen officiële plotsynopsis bekend. Het enige dat we weten is dat seizoen 5 een episch einde wordt voor de alsmaar weer verrassende serie.

De eerste officiële beelden


Het officiële Twitter-account van de Stranger Things-schrijvers heeft onlangs de allereerste beelden van seizoen 5 gepost. Het is een reeks van pre-vis graphics die een griezelig beeld geven van Steve Harrington (Joe Keery) en Jonathan Byers (Charlie Heaton).



In de post legt het account uit dat het filmpje een voorbereiding is op de scène in aflevering 1, waardoor het dus "technisch gezien je eerste blik op seizoen 5" is. Ook grappen ze dat Joe de scène "PRECIES" zo moet doen.

Niet echt


In het filmpje zijn Keery en Heaton dus niet echt te zien. Ook geeft het bijna niks weg van de eerste aflevering, alleen dat Steve en Jonathan samen een scène hebben.

Bekijk hieronder de tweets en stream Stranger Things op Netflix.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Don Johnson voelde zich na twee seizoen te groot voor 'Miami Vice'
Series / Featured

Don Johnson voelde zich na twee seizoen te groot voor 'Miami Vice'

Don Johnson speelde een glansrol in 'Miami Vice'. Toch was hij na twee seizoenen klaar om ermee te stoppen.

Don Johnson speelde de glansrol van zijn leven als Sonny Crockett in Miami Vice. Johnson was er dichtbij, om na twee seizoenen de stekker eruit te trekken. Hij was destijds van mening dat zijn verdiensten echt te laag waren.

Johnson verdiende ongeveer $30,000 per aflevering gedurende de eerste twee seizoenen van de serie. Omdat de serie een groot succes was, vond Johnson dat hij recht had op nog meer geld. Universal bood aan om Johnson's salaris te verhogen naar $38,500 per aflevering, maar Johnson vond dat nog steeds te weinig en dreigde op te stappen als de producenten niet instemden.

Mann bemoeit zich ermee


Uitvoerend producent Michael Mann ging zich ermee bemoeien en overtuigde Johnson om door te gaan met werken aan de serie. Johnson kreeg van hem een eenmalig geldbedrag aangeboden, de hoogte daarvan is tot op de dag van vandaag een raadsel. Kennelijk was het voldoende, Johnson stemde ermee in en bleef de serie gelukkig trouw

Dit tot grote vreugde van de producenten en het productieteam. De serie was buitengewoon populair en het verlies van Johnson zou een grote klap zijn geweest voor Miami Vice.

Ratings


De IMDb-beoordeling van Miami Vice is 7.4/10 en de Rotten Tomatoes-score is 92%.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Who Killed Jill Dando?'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Who Killed Jill Dando?'

Degelijk en interessant, maar helaas toch een vrij algemene documentaire over een onopgeloste moordzaak.

Regie: Marcus Plowright | Afleveringen: 3 | Speelduur: 44-51 minuten | Jaar: 2023

Wanneer de charmante Britse televisiepersoonlijkheid Jill Dando in 1999 op de stoep van haar huis wordt neergeschoten staat heel Groot-Brittannië op z'n kop. Geliefd bij het grote publiek ontketent de moord een immense klopjacht op de mogelijke dader en houdt haar zinloze dood jarenlang de gemoederen bezig. Tot op heden tast de politie in het duister aangezien geen enkel onderzoek tot uitsluitsel heeft geleid. In de driedelige serie Who Killed Jill Dando? zien we hoe het vraagteken zelfs na vierentwintig jaar nog steeds niet kan worden uitgewist.

De zaak Dando vertoont enge gelijkenissen met de aanslag op misdaadverslaggever Peter R. de Vries, die in 2021 op verachtelijke wijze van het leven werd beroofd. Begonnen als schrijvend journalist maakte ook Dando de overstap naar televisie, waar ze als presentatrice van het programma Crimewatch haar steentje bijdroeg in het opsporen van delinquenten. Daarmee verkreeg zij een doelwit op haar rug, waardoor direct na haar dood bij iedereen dezelfde vraag in de mond lag: was deze meedogenloze moord het werk van een geschifte fan of ging het om een criminele afrekening?

Deze 'cold case' is omringd door vele theorieën, maar de schuldige zit nog altijd niet vast. Hoofdverdachte Barry George vertelt hoe hij ten onrechte in de bak eindigde en zweert dat hij Jill met geen vinger heeft aangeraakt. Maar George is niet helemaal honderd. En docu's over waargebeurde affaires gaan daar graag op een lullige manier mee aan de haal. Uitgebreid laten zien dat hij een glaasje melk drinkt en vervolgens een iets te lange stilte laten bijvoorbeeld. Makkelijk scoren. Want moordenaar of niet, het is een heel vervelend trucje om de kijker stiekempjes richting een mening te sturen.

Dando bevond zich op dezelfde hoogte als wijlen prinses Diana en dat brengen de makers treffend in beeld. Voor ons Nederlanders wellicht een ver-van-mijn-bedshow, maar vooral onze westerburen zullen het sentiment waarderen. Een sterk aspect is dat de serie heel bewust het verschil benadrukt tussen beide vrouwen, ondanks hun overeenkomstige status als publiekslieveling. Het land liep weg met de innemende prinses die lak had aan het koningshuis en sloot tegelijkertijd het lieve meisje van de nieuwszender in het hart. Vele Britten beamen: "Diana was our rose, but Jill was our sunflower."

Zoals de titel tipt blijft Who Killed Jill Dando? de zoveelste moordkwestie waar blijkbaar een televisieverhaal van moest komen. De frequentie waarmee dergelijke documentaires tegenwoordig verschijnen getuigt van paniekvoetbal om kijkcijfers te bemachtigen. Alsof men inspiratieloos ten Google trekt en kijkt welke criminele zaken nog niet van een verfilming zijn voorzien. Jammer genoeg is ook Jill Dando de dans niet ontsprongen, wat resulteert in een oppervlakkige schets van een beroemdheid en diens noodlottige slotscène op de kille tegels van haar huis in London.

★★☆☆☆

Who Killed Jill Dando? is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
James Gunn geeft positieve update over 'Peacemaker'
Series / Nieuws

James Gunn geeft positieve update over 'Peacemaker'

De terugkeer van de superheld zou dichterbij kunnen zijn dan we denken.

Een van de grootste verrassingen van 2022 was het eerste seizoen van Peacemaker. De spin-off van de film The Suicide Squad van het jaar ervoor was onmiddellijk razend populair.

Over een tweede seizoen was tot nog toe weinig bekend. De serie was een van de vele producties die lamgelegd werden door de Hollywood-stakingen. Nu is er echter een mooie update voor fans.

Instagram


''Ik ben het tweede seizoen nu aan het schrijven'', liet maker James Gunn weten op zijn Instagram-profiel, nadat een fan vroeg hoe het met seizoen 2 stond. Zoals vele producties is dus ook Peacemaker weer van start gegaan na het einde van de langdurige stakingen.

Fans kunnen dus uitkijken naar het moment waarop ze Peacemaker weer in actie kunnen gaan zien. De komische mannetjesputter zal in het tweede seizoen wederom gespeeld worden door acteur John Cena.

Max


Zowel The Suicide Squad als het eerste seizoen van Peacemaker zijn te zien op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wist je dat de absolute klassieker 'Miami Vice' destijds gewoon keihard gecanceld werd?
Series / Featured

Wist je dat de absolute klassieker 'Miami Vice' destijds gewoon keihard gecanceld werd?

'Miami Vice' liep vijf seizoenen en werd toen vanwege slechte kijkcijfers gecanceld.

De iconische serie Miami Vice debuteerde in 1984 en maakte de acteurs Don Johnson en Philip Michael Thomas absolute wereldsterren. Zij speelden samen de undercoveragenten Crockett en Tubbs.

Miami Vice liet zowel de glamoreuze kant als de duistere kant van Miami zien en week door zijn stijl, kleurgebruik en muzikale invulling af van de andere misdaadseries uit die tijd.

Gecanceld


De serie kwam in 1990 na vijf seizoenen tot een einde. Crockett en Tubbs nemen in de laatste aflevering afscheid van de politie omdat zij teleurgesteld zijn geraakt in de mores bij het politiekorps.

Ondanks dat de serie nu als een klassieker wordt beschouwd, had men destijds veel moeite om voldoende kijkers te trekken. Tegen de tijd dat het vijfde seizoen van Miami Vice aanbrak, waren veel belangrijke creatieve krachten vertrokken. Ook de concurrentie van soap-serie Dallas was voor Miami Vice te gortig.

Duister


Men probeerde het vijfde seizoen nog een duisterdere tint te geven om nieuwe kijkers te trekken, maar men bleef worstelen met de kijkcijfers en er werd besloten dat Miami Vice seizoen 5 het einde zou zijn.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings: The Rings of Power' zal in het tweede seizoen uit een ander vaatje moeten tappen om fans terug te winnen
Series / Nieuws

'Lord of the Rings: The Rings of Power' zal in het tweede seizoen uit een ander vaatje moeten tappen om fans terug te winnen

'Rings of Power' zal het tweede seizoen uit een ander vaatje moeten tappen om fans tevreden te houden

Recentelijk werd aangekondigd dat Amazon Prime haar goedkeuring heeft gegeven voor een derde seizoen van de spraakmakende serie The Lord of the Rings: The Rings of Power, terwijl het tweede seizoen nog moest verschijnen. Het tweede deel van de reeks staat gepland voor 2024.

Niet iedereen was even positief over het eerste seizoen en om de harten van de critici toch nog te veroveren zullen er een aantal verhaallijnen hun weg moeten vinden. Wij noemen er een aantal:

De Oprichting van Gondor


Met de tocht van Elendil en zijn volk moet The Rings of Power het verhaal van de oprichting van Gondor gaan vertellen. Indien dit in seizoen 2 inderdaad wordt toegelicht, zal dit ook kunnen zorgen voor consistentie tussen deze prequel en The Lord of the Rings- en The Hobbit-franchises.

Minas Tirith en Minas Morgul


Het uitgebreide universum van J.R.R. Tolkien omvat tal van iconische en majestueuze locaties, zoals met name Minas Tirith en Minas Morgul. Aangezien deze zich in Gondor bevinden, zou seizoen 2 kunnen verkennen hoe deze indrukwekkende steden zijn gebouwd.

Sauron


Hopelijk krijgen we meer uitleg over Sauron in seizoen 2. Hoe wordt hij uiteindelijk nu de absolute slechterik van Midden-aarde?

De Ringen


De serie laat in de laatste afleveringen al wat zien over het vervaardigen van de ringen. Daar is echter nog heel veel meer over te vertellen. Voor de echte Tolkien-fans is het van het grootste belang dat de serie trouw blijft aan het volledige en zeer complexe verhaal.



Kijk hier seizoen 1 van Rings of Power op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
De tijdlijn van 'The Walking Dead: Daryl Dixon' is één groot zooitje
Series / Nieuws

De tijdlijn van 'The Walking Dead: Daryl Dixon' is één groot zooitje

De leeftijden in 'The Waling Dead: Daryl Dixon' kloppen voor geen meter.

Het The Walking Dead-universum blijft zich uitbreiden met talloze spin-offs na het einde van de originele serie. Er was hierbij te verwachten dat er vragen zouden ontstaan bij fans, vanwege de uitgestrekte tijdlijn. En het lijkt er nu inderdaad op dat de nieuwste spin-off Daryl Dixon een plotgat heeft gecreëerd.

Op Reddit brachten fans een specifiek probleem met de leeftijd van Laurent in de Daryl Dixon-serie naar voren. Laurent Carriere is een centraal personage in de spin-off. Hij wordt beschreven als een 11-jarige jongen die werd geboren net toen de apocalyps begon.

Begin van de apocalyps


Laurent groeide op in een abdij, afgeschermd van de chaos van de buitenwereld door nonnen. Zijn geboortedatum wordt vermeld als 28 augustus 2010, en zijn moeder stierf op tragische wijze tijdens de bevalling als gevolg van een zombiebeet. De leeftijd van het personage en de tijdlijn van de serie leveren nogal wat verwarring op.

De serie bevestigde dat er ongeveer 13 jaar zijn verstreken sinds het begin van de zombie-apocalyps tot de finale van The Walking Dead. Deze onthulling kwam tijdens de aflevering over het oorsprongsverhaal van Negan in seizoen 10 van de serie.

Leeftijd


Er waren verschillende tijdsprongen die gedurende de serie hebben plaatsgevonden. De belangrijkste tijdsprong vond plaats in seizoen 9, waarin zes jaar vooruit werd geschoten. Fans vragen zich nu af hoe Laurent 11 of 12 jaar oud zou kunnen zijn als hij aan het begin van de apocalyps werd geboren.



Gezien het feit dat The Walking Dead 13 jaar na de apocalyps eindigde en de Daryl Dixon-serie daarna plaatsvindt, klopt dit niet helemaal. Het lijkt erop dat er een kleine inconsistentie zit in de leeftijd van Laurent.

Klein verschil


Als hij werd geboren aan het begin van de apocalyps en The Walking Dead 13 jaar na het begin van de apocalyps eindigde, zou Laurent 13 jaar oud moeten zijn, niet 11 of 12. Niet een heel groot verschil, maar toch merkwaardig.



Uiteindelijk is een verwarrende tijdlijn natuurlijk niks nieuws voor The Walking Dead. De Daryl Dixon-spin-off is momenteel nog niet in Nederland te bekijken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Spider-Man' actrice had bijna de rol van Penny gespeeld in 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Deze 'Spider-Man' actrice had bijna de rol van Penny gespeeld in 'The Big Bang Theory'

Marisa Tomei greep maar net naast de rol van Penny in 'The Big Bang Theory'.

We kunnen ons niet voorstellen dat de rollen van sommige personages in The Big Bang Theory door andere acteurs zouden worden gespeeld. Toch scheelt het in het casting proces vaak maar een haar of iemand anders had een rol kunnen spelen.

Eén van de personages die het meest veranderde tijdens de ontwikkeling van The Big Bang Theory was Penny. Niet alleen werd haar naam van Katie veranderd naar Penny, ook werd de actrice die de rol speelde, Amanda Walsh vervangen en ook het karakter van het personage werd compleet omgegooid.

Agressieve Katie


Het publiek dat de pilot bekeek, vond de agressieve houding van Katie tegen de nerds niet leuk. Toen werd besloten om haar persoonlijkheid te verzachten. Zo werd Penny geboren. Vriendelijk en vrolijk veroverde ze snel de harten van de kijkers, allemaal dankzij de briljante vertolking van Kaley Cuoco.

Een MCU-ster was echter bijna gecast als Penny, het gaat hierbij om Marisa Tomei, beter bekend bij het grote publiek als tante May van Peter Parker in de recente Spider-Man-films.

Auditie met Parsons


Tomei was zo'n sterke kanshebber dat Jim Parsons, die Sheldon Cooper in de show speelde, daadwerkelijk een auditie met haar deed. De acteur herinnerde zich de gebeurtenissen van die dag in een interview met Jessica Radloff, dat later werd opgenomen in het boek The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series.



"Ik had de rol van Sheldon al een tijdje voordat alles was geregeld. Ik las het script samen met Marisa Tomei. Ik herinner me dat ik na afloop naar de snackruimte ging en tegen Ken en Nikki zei: 'Ik ben nog nooit bij iemand anders' auditie geweest!' En zij zeiden: 'Nou, ze was eigenlijk meer jou aan het auditeren'" deelde Parsons.

Penny


Het had dus weinig gescheeld of Tomei was de geschiedenis ingegaan als Penny en niet Kaley Cuoco.
Bekijk op instagram


Je kan The Big Bang Theory streamen op HBO Max





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Henry Danger' seizoen 2
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Henry Danger' seizoen 2

Laten we kauwgom kauwen, bellen blazen en misdaad bestrijden! Vermakelijke jeugdserie vol flauwe, maar geniale grappen.

Regie: Steve Hoefer, Adam Weissman, Russ Reinsel, e.a. | Cast: Jace Norman (Henry Hart/Kid Danger), Cooper Barnes (Ray Manchester/Captain Man), Riele Downs (Charlotte Page), Sean Ryan Fox (Jasper Dunlop), Ella Anderson (Piper Hart), e.a. | Afleveringen: 19 | Speelduur: 22-24 minuten | Jaar: 2015

In Henry Danger volgen we tiener Henry die een bijbaantje heeft als Kid Danger, de sidekick van de plaatselijke superheld Captain Man. Door op een speciale kauwgom te kauwen en een bel te blazen, veranderen ze in superhelden, geheel in superheldenkostuum en masker. Samen bestrijden ze het kwaad in het kleine stadje Swellview, van agressieve omaatjes en jaloerse tieners tot criminelen met hilarische hightechsnufjes.

Henry heeft het maar druk met zijn dubbelleven. Aan de ene kant is hij een normale tiener die moet omgaan met het toch al zware leven op een middelbare school. Daarnaast moet hij zijn identiteit als Kid Danger verborgen houden voor iedereen, ook zijn ouders, zusje en beste vriend. Als smoes gebruikt Henry dat hij een baantje heeft in een winkeltje vol vreemde hebbedingetjes, maar eigenlijk is het een geheim ondergronds hoofdkwartier.

Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste ophield. Enkele oude bekenden komen langs, maar ook nieuwe criminelen proberen Captain en Kid krijgen te verslaan. Opnieuw dreigt de identiteit van de twee helden openbaar te worden gemaakt. Elke aflevering staat op zichzelf, maar er is wel een overkoepelende verhaallijn die zich gedurende het seizoen ontwikkelt.

Logica en realiteit doen niet ter zake. Hoezo is Henry niet herkenbaar wanneer hij als Kid Danger alleen maar een klein masker op heeft? En hoe komt het dat misdaden alleen gebeuren als Henry vrij is van school? Het is een jeugdserie en daarin kan alles, zelfs superschurken die hun timing perfect afstemmen op het schoolschema. Laat duidelijk zijn dat Henry Danger het niet moet hebben van een briljant plot, maar afwisselend en origineel is de serie wel.

Ook is er volop sarcasme, zelfspot en grappen waarin de vierde muur verdwijnt. De oneliners vliegen je om de oren, terwijl de ene lachband na de andere wordt opgestart. De buurvrouw neerzappen omdat ze op het verkeerde moment aanbelt kan uiteraard niet, maar is wel grappig. Criminelen met een koekenpan op het hoofd slaan, een flauwe klassieker, maar deze serie kan het hebben. Voor de volwassenen die meekijken zit er af en toe ook een grapje in verstopt.

Ook in het tweede seizoen zijn de personages goed uitgewerkt en vertolkt door de veelal jonge acteurs, zoals het irritante maar slimme zusje dat overal en altijd opduikt. Haar temperament en de realistische broer-zusrelatie zorgen voor komische situaties. Of de ietwat onhandige en niet zo slimme beste vriend die een onmisbare hulp blijkt te zijn voor Henry, wat voor een onverwachte wending zorgt in de laatste aflevering.

★★★★☆

Henry Danger is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze acteur bood wel duizendmaal zijn excuses aan voor zijn walgelijke teksten richting Tyrion Lannister in 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Deze acteur bood wel duizendmaal zijn excuses aan voor zijn walgelijke teksten richting Tyrion Lannister in 'Game of Thrones'

Charles Dance zat erg in zijn maag met de vreselijke teksten die hij moest uitspreken in 'Game of Thrones'.

We zien de acteurs uit Game of Thrones tot op de dag van vandaag vaak langskomen met gezellige groepsfoto's op social media. Voor de camera slachtte men elkaar af maar achter de camera hing er een zeer goede sfeer en zijn er vriendschappen gesmeed voor het leven.

De ruzie voor de schermen hadden soms echter ook invloed op de situatie achter de schermen. Er was één acteur die niet kon stoppen met zijn excuses aanbieden aan Peter Dinklage voor zijn onbeleefdheid.

Oude normen


Vrouwonvriendelijkheid, discriminatie van mensen met een handicap, homofobie en andere zaken die we vandaag de dag verwerpelijk vinden, waren de norm in de wereld van Game of Thrones.

Tywin Lannister, gespeeld door Charles Dance, haatte zijn zoon Tyrion vanwege zijn dwerggroei. Waarom was dit verschrikkelijk? Omdat Peter Dinklage, de acteur achter Tyrion, al die beledigingen moest aanhoren voor zijn aandoening in het echte leven. Dance voelde zich absoluut verschrikkelijk om al die dingen tegen zijn collega te zeggen.

Quote


"Ik breng veel tijd door met Peter Dinklage en hij is de meest schattige man, een geweldige acteur. Na al die scènes bied ik hem elke keer mijn excuses aan. Ik moet hem slecht behandelen."



Kijk Game of Thrones op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komedieserie 'De Poli' laat geen enkel taboe onbesproken in het ziekenhuis
Series / Trailer

Komedieserie 'De Poli' laat geen enkel taboe onbesproken in het ziekenhuis

In een nieuwe trailer van 'De Poli' loopt alles op de afdeling in het honderd.

Na het succes van Dag en Nacht was het een kwestie van tijd voordat de volgende Nederlandse ziekenhuisserie werd aangekondigd, en nu strijkt de AVROTROS de eer op met De Poli. In de satirische serie gaat de traditionele werkwijze in het ziekenhuis op de schop, met dank aan de dwarse gynaecoloog Esther.

Allerlei ongemakken en vetes op de werkvloer, die iedereen die vaker in een ziekenhuis komt goed zal kunnen herkennen, worden aangekaart in de nieuwe serie. Centraal staat de spanning tussen het conservatieve hoofd van de afdeling Gynaecologie en Verloskunde en zijn progressieve dochter Esther.

Plot


Esther besluit haar eigen afdeling Seksuologie op te richten om wat leven in de brouwerij te brengen en het ziekenhuis te vernieuwen. Haar vader staat haar flink in de weg, en dat zorgt voor vele hilarische situaties.

Samen met haar collega's probeert Esther gevoelige onderwerpen bespreekbaar te maken, maar dat gaat niet altijd even goed. En natuurlijk gaat het gangbare drama op de werkvloer gewoon door.

Cast en crew


In De Poli zijn onder andere Jelka van Houten, Porgy Franssen, Susan Visser en Chris Peters te zien.



Het scenario is geschreven door Dunya Khayame en Rik van den Bos. Voor de regie zijn Anna van der Heide en Tim Kamps aan boord.

Release


De tiendelige serie De Poli is vanaf 22 oktober te zien op NPO 3 en in zijn geheel op NPO Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verloren gewaande pre-serie 'Monty Python' ontdekt in archieven ITV
Series / Nieuws

Verloren gewaande pre-serie 'Monty Python' ontdekt in archieven ITV

In 'The Complete And Utter History Of Britain' worden de fundamenten gelegd voor 'Monty Python'.

De beroemde Britse grappenmakers van Monty Python's Flying Circus hebben hun stempel achtergelaten op de televisiegeschiedenis van de vorige eeuw, maar hun tijd is nog niet voorbij, blijkt nu. Een voorloper van de beroemde serie is ontdekt in de archieven van ITV, genaamd The Complete And Utter History Of Britain.

Deze originele serie werd geschreven en gespeeld door Michael Palin en Terry Jones, en zag het daglicht in januari en februari 1969 op London Weekend Television.

The Complete And Utter History Of Britain


De komedieserie was bedoeld als een satirische documentaire op de vaderlandsgeschiedenis van het Verenigd Koninkrijk. Daarmee werd de toon gezet, die later in de bekende serie en verschillende films, zoals Life of Brian en The Holy Grail, zou terugkeren.

Het idee was om de geschiedenis na te spelen alsof er al die tijd televisie was geweest en zo te laten zien hoe beroemde Britse gebeurtenissen zouden zijn verlopen. Verschillende koningen veranderen zo in klunzen met voldoende komisch effect.

Fundamenten gelegd


Binnen enkele maanden werd de groep van Monty Python gevormd en gingen de opnames voor Flying Circus al gauw van start. Alleen de eerste twee uitgezonden afleveringen van de 'prequel' zijn volledig bewaard gebleven.



Door een toevallige ontdekking in het archief kwamen de mensen van ITV erachter dat ze jarenlang de volledige set aan zes aflveringen van The Complete And Utter History Of Britain verkeerd hadden opgeslagen. Nu kunnen ze de serie eindelijk weer delen met de wereld.

Kijken


De streamingafdeling van ITV heeft de serie laten restaureren en kan nu rekenen op alle afleveringen op hun streamingdienst. In het VK kan men nu genieten van deze waardevolle bladzijde van de televisiegeschiedenis via ITVX Premium en Britbox



Het is nog onduidelijk of de serie ook voor internationale kijkers beschikbaar zal worden gemaakt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste reacties 'Loki' seizoen 2 staan online!
Series / Nieuws

Eerste reacties 'Loki' seizoen 2 staan online!

De première van Loki seizoen 2 is nabij. Hier zijn de eerste online reacties!

Voor nieuwe Marvel-content kijken fans dit jaar vooral uit naar Loki seizoen 2, nadat het eerste seizoen hoge ogen wist te gooien. Nu de release nabij is, verschijnen de eerste reacties online.

Gelukkig voor Marvel-fans, die de laatste tijd niet per se heel veel geweldige content voorgeschoteld krijgen, lijkt Loki seizoen 2 wederom erg sterk te zijn.

Loki seizoen 2


Ten eerste lijkt iedereen het er unaniem over eens te zijn dat Tom Hiddleston en Sophia di Martino wederom schitteren in hun rollen als Loki en Sylvie. Maar verder lijkt ook Ke Huy Quans O.B., een nieuw personage die onderdeel uitmaakt van de Time Variance Authority, te schitteren.

Rick and Morty-schrijver Eric Martin nam de leiding van de serie over van Michael Waldron, met Moon Knight-schrijvers Justin Benson en Aaron Moorhead die betrokken zijn als regisseurs.



Reacties Loki


Net als het eerste seizoen zal ook het tweede seizoen van Loki uit zes afleveringen bestaan. De serie gaat vrijdag van start op Disney+. Bekijk hieronder de eerste online reacties.













Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Messi Meets America': Nieuwe docuserie over Messi's transfer naar Inter Miami CF op Apple TV+
Series / Nieuws

'Messi Meets America': Nieuwe docuserie over Messi's transfer naar Inter Miami CF op Apple TV+

Apple TV+ brengt binnenkort een docuserie uit rondom de transfer van Lionel Messi naar de Amerikaanse club Inter Miami CF.

Waar Lionel Messi gaat, volgen zijn fans. Afgelopen juli vertrok de wereldster naar het Amerikaanse Inter Miami CF, en dat leverde al veel spektakel op. Genoeg voor Apple TV+ om er een docuserie van te maken.

Messi Meets America gaat over de transfer van Messi naar de Verenigde Staten, hoe hij daar snel uit de startblokken schoot en hoe hij met zijn teamgenoten een nieuw tijdperk van voetbal in wil leiden overzees.

Messi Meets America op AppleTV+


Messi Meets America is een docuserie die uit zes afleveringen bestaat en 11 oktober van start gaat op Apple TV+. Dan zijn de eerste drie afleveringen beschikbaar, gevolgd door een wekelijkse release van de andere afleveringen.

Maar daar blijft het niet bij. Messi's avontuur in de MLS zet zich natuurlijk voort, en dat betekent meer content. Naarmate het seizoen vordert, zullen er dan ook meer afleveringen gemaakt worden.



Messi Meets America-productie


Messi Meets America wordt geproduceerd door Tim Pastore, Patrick Milling Smith, Brian Carmody, Matt Renner en Scott Boggins. Sinds Messi's aankomst in de Verenigde Staten weet het voetbal daar een stuk meer aandacht te vangen, onder andere van grote Hollywoodsterren als Selena Gomez en Leonardo DiCaprio.

Bekijk Messi Meets America vanaf 11 oktober op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het iconische rode huis uit 'Sex Education' bestaat echt en staat te koop!
Series / Nieuws

Het iconische rode huis uit 'Sex Education' bestaat echt en staat te koop!

1,5 miljoen Britse ponden en het iconische rode huis uit 'Sex Education' is voor jou!

Fans van de populaire serie Sex Education zullen ongetwijfeld het prachtige rode huis van Jean en Otis Milburn kennen. Maar wist je ook dat dit huis echt bestaat en zich bevindt in het schilderachtige Symonds Yat, niet ver van Bristol in Engeland?

Het huis staat momenteel zelfs te koop en wie bereid is om 1,5 miljoen pond te betalen, kan de eigenaar hiervan worden.

Het rode huis


Het rode huis, waar Jean en Otis Milburn in wonen, is de meest herkenbare locatie van de serie. Het betreft een charmante vrijstaande woning in Noorse stijl, met vijf slaapkamers en twee badkamers verspreid over drie verdiepingen. Het pand werd grondig gerenoveerd in 2002 en bevindt zich op een uitgestrekt terrein van maar liefst 1,8 hectare.

"De bekendheid van dit pand draagt alleen maar bij aan de aantrekkingskracht van dit buitengewoon zeldzame huis met een spectaculair uitzicht op de Wye River, gelegen in een prachtige privé en bosrijke omgeving", aldus de makelaar. Zie hier de link naar het huis.

Als je nog niet overtuigd bent, bekijk dan Sex Education op Netflix. Het rode huis zal je zeker opvallen!





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 splinternieuwe films racen Netflix binnen
Films / Featured

Deze 3 splinternieuwe films racen Netflix binnen

Wes Anderson waagt zich aan Dahl, razende vrachtwagenraces, en Jackass voor altijd.

De abonnees van Netflix werden deze week getrakteerd op een nieuwe lading aan films, waaronder meerdere kortfilms van Wes Anderson. De recensenten van FilmTotaal bekeken de nieuwe aanwinsten en velden hun oordeel.

The Wonderful Story of Henry Sugar | Netflix



De wonderlijke stijl van Wes Anderson komt pakkend samen met de magische kinderverhalen van Roald Dahl in de vorm van meerdere kortfilms, waaronder de film in kwestie. Het verhaal over een rijke stinkerd die kan kijken zonder ogen wordt volgens recensent Arjan Welles goed in beeld gebracht.

De kortfilm kon rekenen op 3.5 ster, en Welles lichtte toe: "De snelle wisselingen van wanden en achtergronden geven deze Dahl-verfilming iets magisch en kolderieks tegelijkertijd. Net als bij zijn vorige films toont Anderson zich een meester in de op de millimeter georkestreerde kijkdozen, waaraan alles klopt maar waarbij de emotie nog wel eens op de achtergrond geraakt."

Lees de rest van de recensie.

Carga Máxima | Netflix



Deze typische racefilm begeeft zich in de onbekende en interessante wereld van vrachtwagenraces. Het weet de film enige flair te geven maar volgens Femke van Kooten verliest het verhaal helaas halverwege flink wat vaart.

Ze gaf de film 3.5 ster, en vertelde: "'Carga Máxima' heeft dan misschien niet zo'n strak script, maar wel het hart op de juiste plaats. De relaties tussen de personages (en hun subplots) zijn namelijk natuurlijk en oprecht en daarnaast neemt de film ook goed de tijd om twee tragische momenten respectvol te behandelen."

Lees de rest van de recensie.

Jackass Forever | Netflix



Deze zoveelste Jackass-film geeft de kijker precies wat hij verwacht. De vertrouwde cast kreeg tien miljoen budget om hun belachelijke stunts uit te voeren en maakt de belofte op leedvermaak en plaatsvervangende pijn weer helemaal waar volgens Marta Kuijken.

Ze gaf de film 3.5 ster, en vond: "Voor iedereen die geniet van leedvermaak en benieuwd is naar de talenten van de ouder wordende stuntmannen, is de film een mooie toevoeging aan de collectie waar de volledige cast trots op mag blijven. Zelfs als ze daarvoor nieuwe permanente schade aan hun lichaam hebben gericht."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Yellowjackets' en andere succesvolle series staan op het punt productie te hervatten
Series / Nieuws

'Yellowjackets' en andere succesvolle series staan op het punt productie te hervatten

De spannende Showtime-serie kan snel weer beginnen aan het derde seizoen.

Na maandenlang gesteggel tussen vakbonden en grote studio's in Hollywood is er voor de schrijvers eindelijk een oplossing gekomen. Goed nieuws voor Yellowjackets-fans, de schrijvers gaan onmiddellijk aan de slag.

Een van de meest bekeken series van Showtime, naast hits als Homeland en Dexter, is het griezelige en aangrijpende Yellowjackets. Na twee succesvolle seizoenen kan er eindelijk verder worden gegaan met seizoen drie.

Hield al snel op


Het schrijversteam van Yellowjackets was al begonnen aan het derde seizoen. Maar al na één dag werd het werk stilgelegd vanwege de staking van de schrijversvakbond WGA. Komende woensdag gaat het team weer van start.

Er is echter nog wel een conflict op te lossen tussen de studio's en acteursvakbond SAG-AFTRA. Ook zij strijden voor betere voorwaarden en bescherming tegen AI. Het schrijfwerk kan tot die tijd gelukkig wel weer doorgaan.

Terug naar normaal


Er zijn naast Yellowjackets veel andere series waar het werk weer wordt opgepakt. Schrijvers van series als Family Guy, The Simpsons, Grey's Anatomy, The White Lotus en The Last of Us gaan ook deze week weer aan de slag.



Kijk alle afleveringen van Yellowjackets op SkyShowtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt deze week met 7 nieuwe afleveringen waaronder het spannende 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe afleveringen waaronder het spannende 'The Walking Dead'

Deze week zie je op Netflix veel reality, documentaires en griezelige series.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Walking Dead (seizoen 11 - aflevering 17-24)



Verschijnt op: Maandag 2 oktober
Genre: Drama / Horror / Thriller
Kijk op: Netflix

Synopsis: In deze onheilspellende serie ontwaakt Sheriff Rick Grimes uit een coma in een verlaten ziekenhuis om erachter te komen dat de wereld zoals hij die kende niet meer bestaat en wordt noodgedwongen de leider van een groep overlevenden die proberen te overleven.





Beckham (seizoen 1)



Verschijnt op: Woensdag 4 oktober
Genre: Documentaire / Biografie / Sport
Kijk op: Netflix

Synopsis: Deze docuserie met nooit eerder vertoond beeldmateriaal volgt de razendsnelle opkomst van David Beckham, van een bescheiden start tot wereldberoemd voetballer.





Lupin (seizoen 3)



Verschijnt op: Donderdag 5 oktober
Genre: Actie / Misdaad / Drama
Kijk op: Netflix

Synopsis: Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.





Overige series nieuw op Netflix



Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

4 & 5 oktober: Destined with You (seizoen 1 - aflevering 13-14) - Drama / Romantiek - Een advocaat die onder een eeuwenoude vloek leeft, krijgt te maken met een ambtenaar die de sleutel tot zijn vrijheid in handen heeft. Dit leidt tot een onverwachte romance.

5 oktober: Everything Now (seizoen 1) - Komedie / Drama - Na maanden herstellen van een eetstoornis bedenkt de zestienjarige Mia een bucketlist vol typische tienerervaringen om haar verloren tijd in te halen.

6 oktober: Love is Blind (seizoen 5 - aflevering 8-9) - Reality-TV / Romantiek - Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

7 oktober: Strong Girl Nam-soon (seizoen 1) - Actie / Komedie / Misdaad - Een jonge vrouw met superkracht gaat naar Korea om haar biologische familie te vinden, maar raakt betrokken bij een drugszaak die haar krachten op de proef zou kunnen stellen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Erotische scène in 'Grey’s Anatomy': "moeilijk uit te leggen"
Series / Featured

Erotische scène in 'Grey’s Anatomy': "moeilijk uit te leggen"

De hitserie Grey’s Anatomy is een enorm succes, maar deze intieme scène met een geest is wel erg suf.

De ziekenhuisserie Grey’s Anatomy mag zich rekenen tot een van de succesvolste tv-producties die op dit moment te zien zijn. Over een tijdje start alweer het twintigste seizoen. Niet alles was even goed in de serie.

Zo wordt de scène waarin Izzie (Katherine Heigl) een intieme scène heeft met het overleden personage Denny (Jeffrey Dean Morgan) nog regelmatig besproken door fans en cast & crew van de serie.

Izzie en Denny


In de aflevering Losing My Religion van het tweede seizoen komt het personage Denny te overlijden na een beroerte als gevolg van een losgeraakt stolsel na een harttransplantatie. De dood van Denny was onder de fans van de serie zeker geen populaire keuze.

De dood van Denny heeft ook een enorme impact op Izzie. Ze heeft in het begin van de serie namelijk een romantische relatie met hem. In seizoen vijf heeft Izzie hallucinaties door een kwaadaardige melanoom met uitzaaiingen naar haar hersenen.

Merkwaardige hallucinaties


In seizoen vijf, aflevering In the Midnight Hour, zien we Izzie en Denny samen in een badkamer en delen ze een gepassioneerd en intiem moment. Er was al snel commentaar op de scène, iets dat later werd onderstreept door cast & crew.



Zo gaf Heigl eerder dit jaar aan dat ze de scène te beschamend vindt om met haar dochter te kijken. "Ja, die scène. Het hebben van orale seks met de geest terwijl iemand anders in de kamer toekijkt. Ik weet niet hoe ik dat moet uitleggen."

Merkwaardig


Fans noemden de scène "te bizar" en niet passend bij de toon van de serie. Er werden zelfs vraagtekens bij de serie gezet, want werd Grey’s Anatomy met die scène niet eerder een soapserie dan een dramaserie?

Je kunt alle bestaande seizoenen van Grey’s Anatomy op Disney+ streamen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Wednesday' seizoen 2 is officieel de vervanger van 'Stranger Things'
Series / Nieuws

'Wednesday' seizoen 2 is officieel de vervanger van 'Stranger Things'

Stranger Things wordt volledig aan de kant geschoven voor Wednesday.

Nu de stakingen eindelijk voorbij zijn, kan de productie van veel verschillende series weer opgestart worden. Er is echter heel wat veranderd in de laatste maanden. Sommige series moeten wat succes afstaan aan nieuwe series.

De Addams Family-spinoff Wednesday was meteen al een groot succes voor Netflix. Binnen de kortste tijd was het de best bekeken serie en TikTok stond vol met de iconische dans.

Een nieuwe tijd is aangebroken


Lange tijd was Stranger Things de meest populaire serie op Netflix en fans zitten vol spanning te wachten op het laatste en vijfde seizoen. De prioriteiten van Netflix gooien echter roet in het eten voor Stranger Things.



Heel lang had Stranger Things de grootste prioriteit van Netflix, maar dit is veranderd met het succes van Wednesday.

Een opvolger


Netflix geeft namelijk alle prioriteit aan het tweede seizoen van Wednesday en hiermee is Stranger Things voor het eerst naar de tweede rang verschoven.

Bekijk hieronder een interview met de cast en stream Wednesday op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Victoria Beckham nog altijd witheet over depressie van man David. Vanaf 4 oktober is 'Beckham' te zien op Netflix
Series / Nieuws

Victoria Beckham nog altijd witheet over depressie van man David. Vanaf 4 oktober is 'Beckham' te zien op Netflix

De docuserie 'Beckham' is vanaf 4 oktober te zien op Netflix.

Vanaf 4 oktober is de vierdelige documentaireserie Beckham te zien op Netflix. In de serie wordt oud-profvoetballer David Beckham en zijn familie op de voet gevolgd.

Zijn relatie met Victoria Beckham vervult natuurlijk een prominente rol in zijn leven. In het begin moest het geheim blijven en spraken ze af in parkeergarages. Ook David's moeder zou in het begin geen fan zijn geweest van de relatie. Voetbal stond op de eerste plek. Toen hij Victoria ontmoette was dat opeens niet meer het geval."

Depressie


Ook zien we Victoria Beckham aan het woord over de de depressie die David Beckham doormaakte na zijn rode kaart voor Engeland tegen Argentinië op het Wereldkampioenschap voetbal van 1998.

Beckham werd tijdelijk DE zondebok van het Engelse elftal en Victoria is daar nog steeds boos over. "Ik bedoel, de absolute haat, het publieke pesten, bereikte een ander niveau. Hij was depressief, absoluut depressief.

Ik wil deze mensen nog steeds vermoorden. Glenn Hoddle, de bondscoach van destijds, deed niets om David te beschermen. Hoe oud was David? 23? Je bent een kind van 23, en Glenn Hoddle was een volwassene. Nou ja, ik zou hem eigenlijk niet eens een man noemen. Hij was een ouder persoon."




Kijken


Stevige teksten dus van zijn vrouw Victoria. Benieuwd geworden naar de rest van de docu? Kijk deze vanaf 4 oktober op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.