Fox zet in op komedieserie 'Last Man on Earth'

Fox gaat voor 'Last Man on Earth'

Afkomstig van Will Forte (MacGruber, 2010) en regisseursduo Phil Lord en Chris Miller (21 Jump Street, The Lego Movie).

Jan-Peter Rook, 17 februari 2014 om 12:27

Voordat ze naam maakten met films als Cloudy With a Chance of Meatballs, 21 Jump Street en The Lego Movie, richtten Phil Lord en Chris Miller zich voornamelijk op televisieproducties. Ze brachten ons Clone High en verschenen later pas echt op de radar toen ze meewerkten aan de hitserie How I Met Your Mother. En daar blijft het niet bij, want net nu ze de wereld aan het veroveren zijn met hun Legofilm, komt Variety met het bericht dat Lord en Miller weer aan de slag gaan met een tv-serie.
Ze gaan voor Fox aan de slag met Last Man on Earth, een komedieserie van Will Forte, met wie de regisseurs o.a. werkten aan Clone High, Cloudy with a Chance of Meatballs en The Lego Movie. Lord en Miller gaan de show regisseren en zullen daarnaast samen met Forte en Seth Cohen optreden als uitvoerend producent.

Forte speelt de laatste man op aarde. Er wordt gebruik gemaakt van één camera en Forte is dan ook de enige hoofdrolspeler. De opnames van Last Man on Earth gaan deze zomer van start, met als bedoeling dat de serie later in het jaar in première gaat.

Bron: Variety

Lees meer over: last man on earth, will forte, phil Lord, Chris Miller

Informatie over de serie: Last Man on Earth

Populair nieuws