search
James Franco komt met tweede seizoen 'Making a Scene'
Series / Nieuws

James Franco komt met tweede seizoen 'Making a Scene'

Acteur kruipt hiervoor in de huid van Walter White en Carrie Bradshaw.

Alsof James Franco het niet druk genoeg heeft met verschillende filmprojecten, een pilot voor een David Simon- serie voor HBO en een Hulu Original serie dit komende jaar, gaat het tweede seizoen van de webserie van Frankco Making a Scene woensdag weer van start op AOL.


In het eerste seizoen nam Franco allerlei bekende filmpersonages op de hak en voegde hij ze samen tot een mash-up. In het tweede seizoen zijn de bekende tv- personages aan de beurt en speelt hij bijvoorbeeld een mash-up met Walter White uit Breaking Bad en Carrie Bradshow uit Sex and the City. Volgens de acteur hoeven de samenvoegingen niet perfect te zijn. "Het grappige eraan is juist dat het niet perfect hoeft te zijn," zei de acteur. "De effecten mogen best rauw zijn en ik denk dat dit er op een bepaalde manier voor zorgt dat het nog grappiger wordt."

Een van de tv- personen die aan bod komt, is Daniel Desario. Dit speelde Franco in de serie Freaks and Geeks. "Het is gek want het is 14, 15 jaar geleden [dat ik hem voor het laatst speelde]. Ik kan niet geloven dat ik dit hardop zeg. Het is best een schok dat het al zolang geleden is. Toen ik in die show zat, was het de eerste keer dat ik iets deed, dat echt goed was. Ik begreep dat op dat moment eigenlijk nog niet, hoe bijzonder en moeilijk het is om zulke getalenteerde mensen bijeen te krijgen. Ik apprecieerde het niet. Maar achteraf gezien, kan ik echt zien hoe speciaal dat eigenlijk was. Er zijn veel mensen die het niet leuk vinden om over hun vroege werk te praten. Ik interviewde Jared Leto voor Interview magazine en ik werd gevraagd het niet te hebben over My So-Called Life. Hij vond het niet leuk om het daarover te hebben. Ik ben daarin het tegenovergestelde. Ik houdt van Freaks and Geeks, dus [met Making a Scene] teruggaan in de tijd was leuk."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen