search
Hoe ziet Heather Locklear, die ieder mannenhart in de jaren 80 en 90 op hol bracht, er tegenwoordig uit?
Series / Featured

Hoe ziet Heather Locklear, die ieder mannenhart in de jaren 80 en 90 op hol bracht, er tegenwoordig uit?

Hoe ziet Heather Locklear, de bloedmooie dame uit bijvoorbeeld 'Melrose Place' er tegenwoordig uit?

Heather Locklear is een naam die onmiddellijk beelden oproept van een glamoureuze Hollywood-ster die generaties heeft betoverd met haar talent en schoonheid. Ze heeft een film en seriecarrière die zich uitstrekt over tientallen jaren.

Heather Deen Locklear werd geboren op 25 september 1961 in Westwood, Californië. In de vroege jaren '80 tekende ze een contract bij Universal Studios. Haar doorbraak kwam met de rol van Sammy Jo Dean Carrington in de iconische televisieserie Dynasty. Deze luxe soapserie was een enorme hit en bracht Locklear onmiddellijk in de schijnwerpers.

Talent


Locklear viel niet alleen op vanwege haar schoonheid, maar ook vanwege haar acteertalent. Na Dynasty speelde ze in de populaire serie T.J. Hooker als politieagente.

In de jaren '90 speelde ze een glansrol als Amanda Woodward in de serie Melrose Place. Ze speelde ook in films, zoals The Perfect Man en Money Talks

Ups and downs


Hoewel Heather Locklear een schitterende carrière heeft gehad, is haar persoonlijke leven niet altijd zonder problemen geweest. Ze heeft te maken gehad met persoonlijke uitdagingen zoals verslavingen en allerlei juridische procedures.



Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen