search

Ons nieuws van zondag 15 oktober 2023

Hoe ziet Heather Locklear, die ieder mannenhart in de jaren 80 en 90 op hol bracht, er tegenwoordig uit?
Series / Featured

Hoe ziet Heather Locklear, die ieder mannenhart in de jaren 80 en 90 op hol bracht, er tegenwoordig uit?

Hoe ziet Heather Locklear, de bloedmooie dame uit bijvoorbeeld 'Melrose Place' er tegenwoordig uit?

Heather Locklear is een naam die onmiddellijk beelden oproept van een glamoureuze Hollywood-ster die generaties heeft betoverd met haar talent en schoonheid. Ze heeft een film en seriecarrière die zich uitstrekt over tientallen jaren.

Heather Deen Locklear werd geboren op 25 september 1961 in Westwood, Californië. In de vroege jaren '80 tekende ze een contract bij Universal Studios. Haar doorbraak kwam met de rol van Sammy Jo Dean Carrington in de iconische televisieserie Dynasty. Deze luxe soapserie was een enorme hit en bracht Locklear onmiddellijk in de schijnwerpers.

Talent


Locklear viel niet alleen op vanwege haar schoonheid, maar ook vanwege haar acteertalent. Na Dynasty speelde ze in de populaire serie T.J. Hooker als politieagente.

In de jaren '90 speelde ze een glansrol als Amanda Woodward in de serie Melrose Place. Ze speelde ook in films, zoals The Perfect Man en Money Talks

Ups and downs


Hoewel Heather Locklear een schitterende carrière heeft gehad, is haar persoonlijke leven niet altijd zonder problemen geweest. Ze heeft te maken gehad met persoonlijke uitdagingen zoals verslavingen en allerlei juridische procedures.



Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze bovennatuurlijke fantasyserie met een torenhoge 8,4 op IMDb kun je nog altijd gewoon kijken op HBO Max
Series / Featured

Deze bovennatuurlijke fantasyserie met een torenhoge 8,4 op IMDb kun je nog altijd gewoon kijken op HBO Max

Het bovennatuurlijke 'Supernatural' is nog altijd te bekijken op HBO Max.

Supernatural is een serie over het bovennatuurlijke en heeft de harten van kijkers over de hele wereld veroverd. De serie volgt de avonturen van de broers Sam en Dean Winchester, die op een eindeloze reis van maar liefst 15 seizoenen zijn om het bovennatuurlijke kwaad te bestrijden.

De serie heeft een indrukwekkende IMDB-beoordeling van een 8.4 en een Rotten Tomatoes-rating van 93%.

Trouwe schare fans


Sinds de eerste aflevering in 2005 heeft Supernatural een trouwe schare fans verzameld, die elk seizoen weer de meeslepende verhalen en epische confrontaties volgden. De chemie tussen de hoofdrolspelers, Jared Padalecki en Jensen Ackles heeft zeker bijgedragen aan het succes van de serie.

In de wereld van Supernatural worden mythen en legendes werkelijkheid. De Winchester-broers staan tegenover demonen, geesten, engelen en tal van andere bovennatuurlijke wezens. Elk seizoen onthult nieuwe lagen van complexiteit en breidt het Supernatural-universum uit met nieuwe mysteries.

Het Einde van een Tijdperk


Na vijftien seizoenen kwam er in 2020 een einde aan Supernatural. Het slotseizoen zorgde voor een emotioneel afscheid van de Winchester-broers en hun avonturen. Jij kan de serie gewoon nog helemaal vanaf het begin af aan gaan kijken, maar liefst 15 seizoen kijkplezier dus, hier op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze scifi-serie over tijdreizen met 100% op Rotten Tomatoes werd in 2018 gecanceld, maar had de beste van Netflix kunnen zijn
Series / Featured

Deze scifi-serie over tijdreizen met 100% op Rotten Tomatoes werd in 2018 gecanceld, maar had de beste van Netflix kunnen zijn

De serie Travelers kreeg slechts drie seizoenen, maar werd sterk ontvangen.

In 2016 startte de Canadese scifi-serie Travelers van bedenker Brad Wright. Er verschenen uiteindelijk drie seizoenen, totdat Netflix in 2019 de stekker uit de serie met veel tijdreizen trok.

Met rollen voor onder meer Eric McCormack, MacKenzie Porter, Nesta Cooper en Jared Abrahamson was de ontvangst sterk. Op Rotten Tomatoes staat Travelers tot op heden op 100 procent en de IMDb noteert een prima 8,0/10 na ruim 61 duizend stemmen. Ook Moviemeter heeft een prima cijfer: 3,65/5.

Travelers


De serie heeft een interessant plot, de synopsis van Netflix: Een federaal agent volgt vier mensen die opeens totaal nieuwe persoonlijkheden lijken te hebben, en doet een verbijsterende ontdekking over de toekomst van de mensheid.

Het blijkt dat die mensen honderd jaar in de toekomst leven. Ze willen via het bewustzijn van mensen in het verleden de mensheid waarschuwen voor de verschrikkelijke toekomst die aanstaande is.

Zes protocollen


Leuk aan de serie is dat er zes protocollen zijn om de tijdlijn tussen het verleden en de toekomst te beschermen, namelijk: 1. De missie komt op de eerste plaats, 2. Laat de toekomst in het verleden, 3. Neem geen leven, red geen leven, tenzij anders voorgeschreven, 4. Reproduceer niet, 5. Behoud het leven van uw gastheer en 6. Communiceer niet met andere bekende reizigers buiten uw team, tenzij goedgekeurd door de directeur. Deze zes worden gedurende de serie aangescherpt.



Nadat de originele zender Showcase na het tweede seizoen niet verder kon met Travelers, kocht Netflix de rechten van de serie. Al snel na het derde seizoen meldde hoofdrolspeler McCormack dat de serie was geannuleerd door de streamer. Het is nog altijd onduidelijk waarom Netflix niet verderging. Er had duidelijk meer ingezeten.

Ophef rond seizoen 3: Treinramp


Er was rond het derde seizoen van Travelers maatschappelijke kritiek. Er werden namelijk beelden gebruikt van de treinramp in Lac-Mégantic in 2013. Daarbij kwamen 47 mensen om het leven. De bewuste aflevering zou ondertussen zijn aangepast.



Wil je de drie seizoenen van Travelers toch even meepakken, dan vind je de serie gewoon nog op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slecht nieuws voor 'The Handmaid's Tale': weinig hoop op terugkeer
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor 'The Handmaid's Tale': weinig hoop op terugkeer

Het lijkt erop dat 'The Handmaid's Tale' een tragisch einde krijgt.

Het feit dat wij als kijkers altijd hopen op een gelukkig einde, betekent niet dat schrijvers daar altijd rekening mee houden. Er zijn echter niet veel series die dapper genoeg zijn om de tragedie van het leven waarheidsgetrouw weer te geven, en wanneer dit wel gebeurt resulteert dat vaak in boze en teleurgestelde fans.

Toch lijkt het erop dat we ons bij The Handmaid's Tale moeten voorbereiden op een tragisch einde. Of Gilead nu wel of niet volledig instort, er zijn al te veel trauma's en sterfgevallen veroorzaakt door het systeem om alles in de finale goed te laten komen.

Hartverscheurend


Vooral voor June kan de meest langverwachte scène ook de meest hartverscheurende zijn. Als ze zich ooit met Hannah kan herenigen, zal het niet de reünie zijn waar we allemaal op hopen.

Na de tragische scène van June's hereniging met haar dochter Hannah in seizoen 2 van de serie, wilden alle fans hen weer samen zien. Helaas werden de kansen daarop steeds kleiner. Met elke mislukking leken ze steeds verder van elkaar verwijderd te raken.

Beste scenario


Nu het laatste seizoen in het verschiet ligt, hebben niet veel kijkers nog hoop dat de twee elkaar opnieuw zullen zien. Zoals Hannah al eerder zei, heeft ze nu nieuwe ouders. Ze is al vele jaren door hen opgevoed en dit heeft haar denken waarschijnlijk te veel beïnvloed om ooit nog medelijden met haar biologische ouders te hebben.



June heeft daarentegen zoveel meegemaakt en is zo diep gekwetst door elke marteling die ze in haar leven heeft moeten ondergaan, dat ze de afwijzing van haar dochter niet goed zou kunnen verwerken. Hoewel het niet in haar karakter zit om op te geven en te stoppen met proberen, is dit misschien wel het beste scenario dat we ons kunnen wensen.

Seizoen 6


Het is nog niet bekend wanneer seizoen 6 zal verschijnen. Bekijk The Handmaid's Tale op Videoland of Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Prime Video-serie 'The Greatest Show Never Made'
Recensie

Recensie Prime Video-serie 'The Greatest Show Never Made'

Documentaire over het beruchte Britse reality-tv-schandaal mist de aansluiting met het heden.

Regie: Ashley Francis-Roy | Afleveringen: 3 | Speelduur: 42-49 minuten | Jaar: 2023

We kunnen ons nauwelijks nog een wereld voorstellen zonder realitytelevisie, al is het maar omdat we er indirect de huidige stroom van influencers aan te 'danken' hebben. Het fenomeen kwam op in de jaren negentig, met The Real World van MTV als belangrijkste voorbeeld. We raakten echter pas echt verslaafd aan de alledaagse levens van mensen die niet per se iets konden met de komst van Big Brother rond de millenniumwisseling. De populariteit van het genre zorgde niet alleen voor een stortvloed aan realityprogramma's, maar ook het besef dat bekendheid voor iedereen binnen handbereik lag.

Mensen hadden er alles voor over, zelfs het aflikken van een met roos besneeuwde schouder van een oudere man. Het was dan ook niet zo gek dat in 2002 een tamelijk onopvallende krantenadvertentie en een flyercampagne duizenden Britten wisten te interesseren een realitysoap voor de Britse commerciële zender Channel 4. Maar behalve de hoofdprijs van honderdduizend pond was er maar weinig bekendgemaakt over dit titelloze project.

Het project werd geproduceerd door het onbekende Nikita Russian Productions, vernoemd naar oprichter Nik Russian. Of eigenlijk oplichter, want het bleek de bedoeling dat men zonder beginkapitaal in een jaar een miljoen pond bij elkaar moest scharrelen en deze opbrengsten op de rekening van Russian moest storten. Toen de dertig uitverkoren deelnemers elkaar in een treurige Londense buitenwijk ontmoetten ontbrak een professionele cameraploeg. Russian bombardeerde een van de kandidaten tot cameraman en een ander tot presentator. Geluk bij een ongeluk is dat hierdoor het oplichtingsproject vanaf het begin is gefilmd.

Wat in Groot-Brittannië bekend kwam te staan als 'The Great Reality TV Swindle' vormt het onderwerp van de drie afleveringen tellende documentaire The Greatest Show Never Made. Zoals de titel al doet vermoeden kwam het project nooit van de grond. Het trieste is dat kandidaten zich een jaar beschikbaar moesten stellen en velen daarvoor hun baan en zelfs hun huis opzegden. Anderen verbraken zelfs hun relatie.

Regisseur Ashley Francis-Roy zocht de deelnemers drieëntwintig jaar later op. In een wat gekunstelde setting kijken ze terug op het avontuur dat hun leven voorgoed zou veranderen. Het is een kwart eeuw later natuurlijk makkelijk praten, maar het meest intrigerende is toch wel dat zij destijds geen flauw benul hadden waar ze aan begonnen waren. Bovendien hield Russian vol dat hij enkel goede bedoelingen had. Dit aspect weet Francis-Roy niet naar tevredenheid uit te diepen. Er zijn beelden van destijds beschikbaar, maar het blijkt onvoldoende om de hele gang van zaken mee te reconstrueren.

Dus vult Francis-Roy de rest maar op met interviews en de vraag waar de echte Nik Russian, of hoe hij ook mag heten, uithangt. Deze kwestie wordt al in de tweede aflevering opgehelderd. Vandaag de dag zijn er allerhande technieken beschikbaar om in de gemankeerde geest van Russian te duiken. In plaats daarvan laat Francis-Roy hem allerlei smoezen en verklaringen opdreunen.

Wat bovendien ontbeert is een connectie met het heden, zoals hoe de influencerbubbel eigenlijk de plaats van reality-tv heeft ingenomen. Hoe kan het dat mensen nog steeds zo mateloos gefascineerd zijn door talentloze mensen die ons een perfect leven voorschotelen? Hoe kan het dat het drama rondom deze Britse productie de interesse in het genre niet heeft beïnvloed?

Het zijn vragen waarop The Greatest Show Never Made de antwoorden verschuldigd blijft, maar die door Francis-Roy ook niet worden onderzocht. Deze driedelige serie vertelt een mooi afgerond verhaal, maar laat na om de vertaling naar het nu te maken. En nog erger: er mist een diepgravende verkenning naar de motieven om mee te doen aan een realityserie en om mogelijke kandidaten om de tuin te leiden.

★★★☆☆

The Greatest Show Never Made is te zien bij Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze onthullende miniserie over misschien wel het beroemdste koppel ter wereld sprint de Netflix top 10 binnen
Series / Nieuws

Deze onthullende miniserie over misschien wel het beroemdste koppel ter wereld sprint de Netflix top 10 binnen

De serie 'Beckham' wordt enorm goed ontvangen in haar eerste weken op Netflix.

Beckham is inmiddels bijna twee weken te zien op Netflix en is inmiddels in de top 10 van de meest bekeken series van de streamingsdienst beland.

Om precies te zijn, is de vierdelige documentaireserie vanaf 4 oktober te zien. In de serie worden de oud-profvoetballer David Beckham en zijn familie op de voet gevolgd.

Eerste contacten


In de miniserie zien we onder andere hoe David en Victoria met elkaar in contact kwamen en zien we hoe zij tegenwoordig samenleven. In het begin was hun relatie nogal ingewikkeld. De pers dook natuurlijk overal bovenop, dus moesten ze voorzichtig zijn. Ook David's moeder zou in het begin geen fan zijn geweest van de relatie. Voetbal stond op de eerste plek. Toen hij Victoria ontmoette was dat opeens niet meer het geval."

De serie wordt goed ontvangen en veel mensen geven aan dat het beeld wat zij van het paar hadden, toch flink veranderd is na het zien van de documentaireserie.

Kijken


Ben jij ook benieuwd hoe het leven van de Beckhams er in het echt uitziet? Kijk de serie dan nu op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een vroege dood voor 'The Afterparty' op Apple TV+: na twee seizoenen gecanceld
Series / Nieuws

Een vroege dood voor 'The Afterparty' op Apple TV+: na twee seizoenen gecanceld

'The Afterparty' zou zich niet genoeg bewezen hebben om een plek op het platform te behouden

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het doek is gevallen voor de komische moordmysterie serie The Afterparty op Apple TV+. De serie is geschreven door Philip Lord en Christopher Miller, die momenteel razend populair zijn dankzij hun hit Spider-Man: Across The Spider-Verse.

Wanneer de reünie van een middelbare school volledig uit de hand loopt en één van de reünisten dood wordt aangetroffen, richt elke aflevering zich op een nieuwe, potentiële, dader.

Niet genoeg bewezen


Apple TV+ heeft de stekker uit de serie getrokken. Er zal dus definitief geen derde seizoen komen. Volgens Apple TV+ heeft de serie zich "niet genoeg bewezen om een plek op het platform te behouden".

Het is nu de vraag of The Afterparty misschien ergens anders verder kan gaan. Het is immers vaker gebeurd dat gecancelde series een doorstart hebben kunnen maken.

Hoopvolle toekomst


Eén serie die pas nog gered is, is Warrior Nun. De serie zal terugkeren met een drietal films op Netflix. De populaire science fiction serie Sense8 mocht in een film het verhaal na twee seizoenen beëindigen.



In beide gevallen hebben de fans dankzij campagnes, online en soms op locatie, een grote hand gehad in het redden van hun geliefde serie.

Lord en Miller


Naast de fans zullen Lord en Miller ook van belang kunnen zijn in het redden van The Afterparty. Hun bekendheid is de laatste jaren omhoog geschoten, mede dankzij het succes van de Spider-Verse films.



Ook het enorme aantal grote Hollywood namen zoals Tiffany Haddish, Dave Franco, Zoe Chao, Ben Schwartz, Jack Whitehall, Sam Richardson en anderen, zouden kunnen helpen. Deze acteurs en actrices zouden een goed lokmiddel kunnen zijn voor de studio's.

Apple TV+


De twee seizoenen van The Afterparty zijn nu nog te zien op Apple TV+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bikkelharde serie 'Invincible' maakt vaart, terwijl seizoen 2 nog niet eens uit is
Series / Nieuws

Bikkelharde serie 'Invincible' maakt vaart, terwijl seizoen 2 nog niet eens uit is

Vanaf nu zal het allemaal heel snel gaan voor Invincible, want seizoen 3 is al in de maak!

Mark Grayson uit Invincible is druk bezig; hij moet ervoor zorgen dat zijn slechte vader Omni-Man het universum niet verwoest, maar ondertussen moet hij het opnemen tegen nog veel meer schurken. Veel rust gaat hij niet krijgen, want seizoen 3 is blijkbaar al in de maak.

Afgelopen zaterdag werd bevestigd dat de serie terug zou keren voor een derde seizoen. Dit is heel goed nieuws, maar seizoen 2 komt pas later dit jaar uit. Het zal dus heel druk worden voor Invincible en alle fans.

Seizoen 3


Dit is niet de eerste keer dat maker Robert Kirkman een derde seizoen heeft bevestigd. Eerder dit jaar vertelde hij al dat de pauzes tussen de seizoenen vanaf nu veel korter zullen duren.

Nu is het echt officieel. The Hollywood Handle heeft namelijk een tweet geplaatst met de bevestiging dat seizoen 3 in de maak is.

Heel veel geluk


Het heeft een hele tijd geduurd, maar nu krijgen alle Invincible-fans positief nieuws na positief nieuws. Iedereen moet in de wolken zijn met een speciale Atom Eve-aflevering, een gloednieuwe trailer en nu de bevestiging dat seizoen 3 eraan komt!



Invincible is te streamen op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het tweede seizoen is nog maar net begonnen of maker 'Loki' hint al op een onovertroffen derde seizoen
Series / Nieuws

Het tweede seizoen is nog maar net begonnen of maker 'Loki' hint al op een onovertroffen derde seizoen

De maker van 'Loki' ziet voldoende mogelijkheden voor een derde seizoen van de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van Loki is onlangs van start gegaan op Disney+. We zien opnieuw hoe Loki, gespeeld door Tom Hiddleston, worstelt om zichzelf te beschermen tegen de bedreigingen binnen de Time Variance Authority (TVA). Hoewel hij hulp krijgt van Mobius en Sylvie, blijken enkele onverwachte gebeurtenissen de situatie complexer te maken dan ooit tevoren.

Loki, dat voor het eerst opdook in 2021, markeerde het begin van het multiversum binnen het Marvel Cinematic Universe. Het multiversum heeft zich daarna verder ontwikkeld in andere Marvel-projecten, zoals Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Eerste seizoen


In het eerste seizoen zagen we hoe Loki na het stelen van de Tesseract naar de TVA werd gebracht. Deze organisatie hield strikte controle over het verloop van de tijd en had zelfs het lot van de mensheid al vastgelegd. Iedereen die zich buiten hun plan waagde, werd gestraft.

Samen met Mobius, gespeeld door Owen Wilson, begint Loki in het tweede seizoen een zoektocht naar een uitweg uit de TVA en probeert hij het kwaad te bestrijden. De eerste afleveringen hebben echter al aangetoond dat dit geen eenvoudige taak is.

Een derde seizoen?


Terwijl het tweede seizoen nog volop aan de gang is, zijn er al geruchten over een mogelijk derde seizoen. In een interview met Collider onthulde producer Kevin Wright dat er meerdere verhalen op tafel liggen. Hij merkte op: "Het eerste en tweede seizoen vormen eigenlijk twee hoofdstukken in hetzelfde verhaal. Het tweede seizoen zal dat eerste boek afsluiten, maar er zijn nog veel andere boeken over dit personage en deze wereld."



Of dit daadwerkelijk betekent dat er een nieuw seizoen komt, blijft vooralsnog onzeker. In de tussentijd kunnen fans wekelijks genieten van de spannende ontwikkelingen van Loki op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
In de 'Game of Thrones'-scripts gingen veel meer personages dood dan in de serie: "ze maakten ons gek"
Series / Featured

In de 'Game of Thrones'-scripts gingen veel meer personages dood dan in de serie: "ze maakten ons gek"

De hitserie was zo mogelijk nog onvoorspelbaarder dan je al dacht.

A Song of Ice and Fire van George R.R. Martin staat bekend om de onvoorspelbaarheid. De schrijver houdt zich niet bepaald aan de regels wat de dood van zijn personages betreft, en Game of Thrones had dit kenmerk ook.

Niet alleen de kijkers werden in het ongewisse gelaten. Sophie Turner, die Sansa Stark speelde, deed een bijzondere onthulling. Aan Town & Country vertelde de actrice dat de hoofdrolspelers evenmin wisten wie als volgende aan de beurt zou zijn.

Nepscenario's


De schrijvers David Benioff en Dan Weiss hadden namelijk de gewoonte om namaakscenario's aan de cast uit te delen. Hierin lazen ze terug hoe hun personage doodging terwijl dat dus niet het geval was.

Turner: "David en Dan schreven nep-sterfscènes, wat niet zo leuk was. Ze maakten ons helemaal gek op die manier. Onze contracten waren voor alle seizoenen, dus je had echt totaal geen idee wat er nu weer stond te gebeuren. Per slot van rekening ging het hier om 'Game of Thrones'".

Alle seizoenen


Ook Alfie Allen kwam voor een onaangename verrassing te staan. In zijn scenario stond dat zijn personage Theon in het tweede seizoen doodging. Dit bleek duidelijk niet het geval aangezien Allen in alle acht seizoenen van Game of Thrones te zien was.

Game of Thrones kun je zien op HBO Max.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bijna het beste wat er over superhelden is gemaakt: 'Invincible' krijgt trailer voor seizoen 2
Series / Trailer

Bijna het beste wat er over superhelden is gemaakt: 'Invincible' krijgt trailer voor seizoen 2

De animatiehit keert zeer binnenkort terug met een nieuw seizoen!

Invincible is een animatieserie voor volwassenen en gebaseerd op de strip van Robert Kirkman, Cory Walker, en Ryan Ottley. Het eerste seizoen scoort een indrukwekkende 8,7 op Imdb en het vervolg is binnenkort weer op Prime Video te bekijken.

Mark/Invincible (Steven Yeun) is een doodgewone tiener met superheld Omni-Man (J.K. Simmons) als vader. Wanneer hij 17 wordt erft hij zijn eigen superkrachten, hetgeen de nodige verandering teweegbrengt in zijn leven.

Diep teleurgesteld


Mark/Invincible krijgt in eerste instantie hulp van zijn vader Nolan/Omni-Man om met zijn krachten om te leren gaan. Ware het niet dat hij diep teleurgesteld wordt door Nolan.

In het nieuwe seizoen is Mark bezig om Nolans verraad te verwerken en zijn leven opnieuw op te bouwen. Zijn grootste angst hierbij is om net als zijn vader te worden. Daarnaast duiken ook de nodige nieuwe tegenstanders op.

Seizoen 2 van Invincible kun je streamen vanaf 3 november op Prime Video.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ zet deze week 6 nieuwe afleveringen online, met o.a. Marvel's 'Loki'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 6 nieuwe afleveringen online, met o.a. Marvel's 'Loki'

Deze week is er een mengelmoes aan genres dat Disney+ voor je in petto heeft.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

The Kardashians (seizoen 4 - aflevering 4)



Verschijnt op: Donderdag 19 oktober
Genre: Reality-TV
Kijk op: Disney+

Synopsis: In deze gloednieuwe serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera's weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.





Loki (seizoen 2 - aflevering 3)



Verschijnt op: Vrijdag 20 oktober
Genre: Actie / Avontuur / Fantasy
Kijk op: Disney+

Synopsis: In Loki van Marvel Studios vervolgt de listige schurk Loki (Tom Hiddleston) zijn rol van de God van het Onheil in een nieuwe serie die plaatsvindt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame.





Goosebumps (seizoen 1)



Verschijnt op: Vrijdag 20 oktober
Genre: Avontuur / Komedie / Fantasy
Kijk op: Disney+

Synopsis: Wanneer een klein stadje wordt achtervolgd door het verleden, moet een groep tieners het naderende onheil zien tegen te houden.





Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

18 oktober: American Dad! (seizoen 19) - Animatie / Komedie - Deze animatieserie gaat over Stan Smith, een CIA-agent in Langley Falls, in Virginia, met als voornaamste levensdoel het bewaken van de nationale veiligheid. Zijn gezin, een pratende goudvis en een buitenaards wezen dat hij heeft gered uit Area 51, houden Stan bezig terwijl hij probeert terroristische activiteiten in de VS te voorkomen.

18 oktober: How to Be a Carioca (seizoen 1) - Komedie - Francisco (Seu Jorge) is een echte Carioca: een probleemoplosser die altijd een manier vindt om iets voor elkaar te krijgen. Francisco's probleemoplossend vermogen is van essentieel belang voor de vijf nieuwkomers in Rio de Janeiro.

18 oktober: The Worst of Evil (seizoen 1 - aflevering 8) - Actie / Misdaad / Drama - In 1995 begint een onderzoek om de drugskartels van Korea, China en Japan te ontmantelen. Plattelandsdetective Junmo gaat undercover binnen de opkomende Gangnam Union, zich niet bewust van de complexe relatie tussen z'n vrouw en de baas van de bende. Hun verbonden lot leidt tot de ergste scenario's.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Julia Louis-Dreyfus ontkent terugkeer in haar beste tv-serie: "geen idee waar hij het over heeft"
Series / Nieuws

Julia Louis-Dreyfus ontkent terugkeer in haar beste tv-serie: "geen idee waar hij het over heeft"

Jerry heeft schijnbaar allerlei plannen, maar heeft Elaine niet op de hoogte gesteld.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een serie over niks. Helemaal niks. Zo werd de hilarische en zeer succesvolle sitcom Seinfeld omschreven. Bedenker en hoofdrolspeler Jerry Seinfeld is iets van plan maar heeft zijn trouwe collega niets laten weten.

Onlangs liet Seinfeld tijdens een stand-up optreden weten een "klein geheimpje" te hebben betreffende de finale van de geliefde sitcom. Actrice Julia Louis-Dreyfus tast alleen nog compleet in het duister.

Geen idee


Louis-Dreyfus, die de rol van Jerry's ex-vriendin Elaine speelde, reageerde op de opmerkingen van de komiek in een nieuw interview met The Guardian. Ze vertelde:"Ja ik heb het inderdaad gezien gisteravond, en ik heb geen idee waar hij het over heeft."

In de finale van Seinfeld werden Jerry, Elaine, George (Jason Alexander) en Kramer (Michael Richards) gearresteerd en opgesloten in de gevangenis. Het was een van de meest bekeken televisie-uitzendingen in de geschiedenis.

Emotioneel afscheid


De actrice heeft in het verleden geuit hoe moeilijk het was om het einde van de sitcom te verwerken. Ze heeft het vaker met het einde van films en series waarin ze meespeelt. Het is voor haar altijd een erg emotionele bedoeling.



Wellicht horen we binnenkort meer over een mogelijke Seinfeld-reünie. Kijk tot die tijd alle afleveringen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Te eng om uit te zenden: de meest schokkende 'The X-Files' aflevering ooit
Series / Nieuws

Te eng om uit te zenden: de meest schokkende 'The X-Files' aflevering ooit

De langlopende hitserie kon soms wel eens iets te eng voor de kijkers zijn.

Het was één van de allergrootste hits uit de jaren 90. De hitserie The X-Files van Fox bezorgde miljoenen kijkers jarenlang intrige en spanning. Echter was er één aflevering die zelf voor de TV te schokkend was.

Van buitenaardse wezens tot seriemoordenaars en regeringscomplotten tot wrede monsters, vrijwel geen angstaanjagende of mysterieuze steen bleef onberoerd gedurende 202 afleveringen.

Verbod voor TV


Het was de tweede aflevering van het vierde seizoen, getiteld Home die behoorlijk wat stof deed opwaaien. Op 11 oktober 1996 ging de aflevering in première en verwierf onmiddellijk beruchtheid vanwege de grafische inhoud.

De controversiële aflevering schuwde geen taboes, zoals incest en infanticide, en kreeg van de Amerikaanse tv-waakhonden al snel een verbod van drie jaar om niet meer uitgezonden te mogen worden.

Mismakingen en dode baby's


De aflevering begint met de brute geboorte en begrafenis van een misvormde baby. Mulder (David Duchovny) en Scully (Gillian Anderson) worden naar het plaatsje Home gestuurd waar ze gaandeweg achter nog veel meer schokkende feiten komen.



Nieuwsgierig geworden? Kijk alle afleveringen van The X-Files op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze langlopende grap in 'Modern Family' kwam door deze toevallige situatie tot stand
Series / Nieuws

Deze langlopende grap in 'Modern Family' kwam door deze toevallige situatie tot stand

Zelfs in 'Modern Family' komen beste grappen voort uit improvisatie.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is er niet veel ruimte voor improvisatie op de sets van de populairste sitcoms. Ze worden meestal gefilmd volgens zeer strakke schema's en het is zelden mogelijk om spontaan iets te bedenken. Maar soms lukt het acteurs toch.

Er wordt vaak gezegd dat de leukste momenten in The Office of The Big Bang Theory tijdens het filmen werden geïmproviseerd. Modern Family zou de lat echter nog hoger hebben gelegd, waardoor een ongeluk op de set een van de langstlopende grappen van de serie is geworden.

Traptrede


Weet je nog dat Phil Dunphy (Ty Burrell) voortdurend een probleem had met een van de treden op de trap in het huis van de familie? Nou, het blijkt dat de acteur de grap de eerste keer heeft geïmproviseerd.

Er is echter nooit naar buiten gebracht of de improvisatie van de acteur voortkwam uit zijn komische instincten, of dat hij de eerste keer echt bijna struikelde op de trap. Als dat laatste het geval was, hebben we geluk dat Burrell niet op de eerste hulp is beland en de grap kon doorzetten.

Stream Modern Family


Als je Modern Family opnieuw wilt bekijken om te tellen hoe vaak Phil de kapotte traptrede opmerkt en belooft deze te repareren, kun je de serie streamen op Disney+.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen