search
Uniek: Robin Williams keert voor laatste keer terug als Geest in Disney-short
Films / Nieuws

Uniek: Robin Williams keert voor laatste keer terug als Geest in Disney-short

Robin Williams keert postuum terug als Geest ter ere van Disney's honderdste verjaardag.

De geliefde acteur Robin Williams zal voor een laatste keer terugkeren in zijn rol als Geest uit de Disneyfilm Alladin. Met behulp van outtakes uit de originele opnames voor de film bevrijden de regisseurs van de kortfilm Once Upon A Studio Geest wederom uit zijn fles.

De kortfilm Once Upon A Studio wordt gemaakt ter ere van de honderdste verjaardag van Disney. Meer dan vijfhonderd personages uit meer dan vijfentachtig Disneyfilms zullen te zien zijn in een grootse reünie.

Met een vriend als Robin Williams


Na de tragische dood van de acteur in 2014 zijn er geen nieuwe werken meer verschenen van hem, maar voor deze unieke gelegenheid is hij alsnog te horen. Met oud audiomateriaal hebben de makers van de kortfilm een nieuwe manier kunnen vinden van Geest terugbrengen.


De erfgenamen van de acteur zijn akkoord gegaan met het gebruik van Williams' stem, en ook is de originele tekenaar van Geest aangeschoven om mee te werken.

Release


Once Upon A Studio wordt geregisseerd door Dan Abraham en Trent Correy, en geproduceerd door Yvett Merino en Bradford Simonsen.



De Disney Original is nu te streamen bij Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen