search
Deze 3 splinternieuwe films pakken Netflix en HBO Max helemaal in
Films / Featured

Deze 3 splinternieuwe films pakken Netflix en HBO Max helemaal in

Onschatbare pulp, een terreurdaad in kaart gebracht, en het wonderlijke leven van Audrey Hepburn.

Is de nieuwe vangst van Netflix en HBO Max het proeven waard? De recensenten van FilmTotaal delen hun mening met je en duiden welke series het overwegen waard zijn.

Hieronder kan je een overzicht vinden van de nieuwste films op Netflix en HBO Max.

Ijogbon | Netflix



Wanneer vier Nigeriaanse jongeren een tas met ongeslepen diamnaten vinden, verandert hun verhaal in volslagen pulp. Vermakelijke pulp, oordeelde recensent Gabriël van Eekelen, en hij beloonde de komische Nigeriaanse film met 3 sterren.

Hij vertelde: "Tegen het einde aan vliegt de film echter uit de bocht. Alle grote karakters komen bij elkaar en voor je er erg in hebt ben je in een wildwestverhaal beland, waar iedereen elkaar probeert af te knallen en er toevallig een crimineel met empathisch vermogen opstaat."

Lees de rest van de recensie.

No Accident | HBO Max



Een advocatenbureau verdedigt de belangen van een activistenbeweging, waarbij vele leden overleden in 2017 tijdens de 'Unite The Right Rally' in Charlottesville door een terreurdaad. De documentaire volgt het advocatenbureau die hun belangen behartigt en laat de complexe materie duidelijk zien via persoonlijke verhalen.

Marta Kuijken vond de documentaire 4 sterren waard, en deelde: "Naast het emotionele verhaal van de tegenactivisten, wordt er ook gekeken naar de groep rechtsextremisten die het geheel hebben opgezet. Want, zoals de titel al suggereert, deze tragedie was zeker geen ongeluk en verwijst naar het ultra-georganiseerde karakter van deze zogenaamd spontane samenkomst van extreem rechts Amerika."

Lees de rest van de recensie.

Audrey | Netflix



Op intrigerende en soms komische wijze komt in de biografische documentaire het leven van Audrey Hepburn aan bod. Een enorme hoeveelheid komt langs, wat soms verwarrend kan overkomen volgens Femke van Kooten.

De documentaire kon rekenen op 4 sterren van haar. Ze zei: "Het lange interview dat de ruggengraat van de documentaire vormt, is nooit te zien maar alleen te horen. Audrey Hepburn zelf vertelt hierin over de vele archiefbeelden en foto's over haar angsten, kwaliteiten (of het gebrek daaraan) en gevoelens."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen