Promo's en synopsis 'South Park' seizoen 19

Promo's en synopsis South Park seizoen 19

Caitlyn Jenner speelt een hoofdrol in de eerste aflevering.

Jim Pedd, 15 september 2015 om 14:22

Dat showrunners Matt Stone en Trey Parker nieuwe afleveringen van South Park gewoonlijk pas dagen van te voren maken, heeft als gevolg dat er weinig promo’s zijn van te voren. Nu de première van het negentiende seizoen (op 16 september) wel heel dicht bij komt, zijn er eindelijk de eerste beelden. Er is een trailer van het Verenigd Koninkrijk (die je hierboven kan bekijken), die helaas geen beelden bevat.
Dan zijn er nog wat andere beelden, die je onderaan dit bericht kan bekijken. Verder is er een eerste synopsis voor de première. ”De jongens spreken hun respect uit voor Caitlyn Jenner in de seizoenspremière van South Park. Er is een nieuw schoolhoofd voor South Park Elementary. Hij dwingt de jongens om de schade die ze aangericht hebben middels hun geschiedenis van racisme en onbewuste bevooroordeeldheid te confronteren. Het is de meest dappere South Park ooit.” De aflevering heeft de titel Stunning and Brave.

De serie zal tot en met 2019 door gaan, met elk jaar tien nieuwe afleveringen. Trey Parker en Matt Stone hebben al herhaaldelijk aangegeven zo lang door te willen gaan als mogelijk. Hieronder nog wat andere promo’s.
Lees meer over: South park, matt parker, trey stone, Caitlyn jenner, seizoen 19, comedy central

Informatie over de serie: South Park

Populair nieuws