Eerste blik op Quake in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

Daisy Johnson heeft een special kostuum gekregen.

Jim Pedd, 15-09-2015 12:15

De LA Times geeft ons een eerste blik op het personage Daisy Johnson / Quake, dat een belangrijke rol gaat spelen in het derde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D.. Het personage wordt uiteraard gespeeld door Chloe Bennet, maar ditmaal mag ze dus een superheldenkostuum aantrekken.
Kostuumontwerpster Ann Foley vertelde over de gedachte achter het pak: "Het gaat om kracht. Ze voelt zich er erg sterk in. Dat telde ook voor me, dat ze zo op me over zou komen. Ik wilde trouw blijven aan de ontwerpen die ik in de comics zag. Wat de stijl betreft, wilde ik ook wat van haar tactische kunnen laten zien, zoals we dat vorig seizoen zagen. En ik heb het Quake symbool toegevoegd aan het pak."

Quake is een Inhuman en heeft de kracht om objecten te bewegen en grote krachten te genereren. Het personage maakt ook onderdeel uit van de Secret Warriors, een team van Inhumans dat voor Agent Coulson werkt.


Bron: LA Times

Lees meer over: Agents of shield, seizoen 3, marvel, marvel comics, daisy johnson, quake, chloe bennet, skye, inhumans, Secret warriors

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix