search
Populaire Deense serie 'Carmen Curlers' over revolutie voor vrouwen bijna bij NPO
Series / Trailer

Populaire Deense serie 'Carmen Curlers' over revolutie voor vrouwen bijna bij NPO

In de trailer wordt de enorme impact van een nieuwe technologie uiteengezet.

Een product dat het leven van vrouwen in de jaren zestig zal revolutionaliseren: de elektrische krulspeld. In de dramaserie Carmen Curlers wordt de opkomst van deze nieuwe technologie gevolgd en hoe deze op de markt werd gebracht door een innovatieve ondernemer en een kapper.

Van de Deense serie is inmiddels al een tweede seizoen verschenen op de Deense televisie. Carmen Curlers is zo'n succes gebleken dat maker Mette Heeno, bekend van Snow Angels, nu al bezig is met het derde seizoen.

Verhaal


De synopsis van de serie luidt: "Een revolutie in het leven van vrouwen: de elektrische krulspeld. Hij brengt een droomkapsel binnen bereik en geeft tegelijkertijd vrouwen economische zelfstandigheid door werk in de krulspeldenproductie."



De synopsis sluit af: "Ondernemer Axel en kapper Frans brengen de elektrische krulspeld op de markt, terwijl hun klantenkring zich bezint op geld, relaties en huwelijk."

Naar de Nederlandse televisie


De VPRO heeft onlangs Carmen Curlers aangekocht en zal de Deense dramaserie wekelijks uitzenden vanaf 17 november op NPO2.

Carmen Curlers zal vanaf 16 november al in zijn totaliteit te streamen zijn op NPO Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen