search
Netflix onthult fonkelnieuwe 'The Witcher'-film: 'Sirens of The Deep'
Films / Trailer

Netflix onthult fonkelnieuwe 'The Witcher'-film: 'Sirens of The Deep'

Na de live action-series en de oorsprong-animatiefilm Nightmare of the Wolf komt er nog een hoofdstuk in The Witcher-reeks op Netflix

Na drie seizoenen van The Witcher, de prequelserie The Witcher: Blood Origin en de oorsprong-animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf krijgen we volgend jaar een volgende animatiefilm in de franchise.

De animatiefilm heet The Witcher: Sirens of the Deep en de stem van Geralt of Rivia wordt ingesproken door Doug Cockle, die ook te horen is in de The Witcher-videogames die sinds 2007 zijn verschenen.

Sirens of the Deep


De synopsis is ook onthuld: "Geralt van Rivia wordt ingehuurd om een reeks aanvallen in een kustplaatsje te onderzoeken en raakt verwikkeld in een eeuwenoud conflict tussen mensen en meermensen."

En: "Hij moet rekenen op vrienden - oud en nieuw - om het mysterie op te lossen voordat de vijandelijkheden tussen de twee koninkrijken escaleren in een totale oorlog."

Aankondiging


Hieronder zie je als eerste een korte aankondigingsvideo voor The Witcher: Sirens of the Deep en daar zie je gelijk de teaser trailer met meer beelden uit de animatiefilm die ergens eind 2024 op Netflix moet verschijnen.



Overigens hoef je het vierde seizoen van The Witcher niet in 2024 te verwachten. De opnames moeten nog starten. Zoals bekend vervangt Liam Hemsworth acteur Henry Cavill als Geralt of Rivia.

Teaser trailer


En hieronder de teaser trailer voor The Witcher: Sirens of the Deep met uiteraard meer onthullende beelden uit de animatiefilm.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen