search
Stiekeme rip-off van 'Bridgerton' claimt niks te maken te hebben met de serie
Series / Nieuws

Stiekeme rip-off van 'Bridgerton' claimt niks te maken te hebben met de serie

Zijn alle overeenkomsten puur toeval of zit hier iets meer achter?

Fans van Bridgerton zijn nog steeds aan het puzzelen met alle informatie om erachter te komen wanneer de verschijningsdatum is. Ondertussen staat de serie nog steeds pontificaal in de schijnwerpers, zelfs als het gaat over een totaal andere serie.

Er gaan namelijk geruchten rond dat de nieuwe Apple TV -serie The Buccaneers een rip-off is van Bridgerton en The Gilded Age. De gelijkenissen zijn groot, maar toch beweren de makers dat dit niet is.

The Buccaneers


The Buccaneers is afgelopen woensdag in première gegaan en volgt het verhaal van enkele jonge en rijke Amerikaanse vrouwen in de jaren 1870's in Groot Brittannië. De serie werd dan ook meteen vergeleken met Bridgerton, dat in het begin van de negentiende eeuw afspeelt.

De creatieve producenten waren echter heel duidelijk: "We zijn niet Bridgerton en niet The Gilded Age. We hebben onze eigen manier om succesvol te zijn."

Grote gelijkenissen


Series die hetzelfde uitgangspunt hebben, zullen op bepaalde punten te vergelijken zijn. Dat is niet te vermijden, maar soms zijn de verschillen wel heel klein.



The Buccaneers is te streamen op Apple TV.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen