search
Netflix komt deze week met 12 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen 'The Crown'

Netflix komt deze week met 12 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen 'The Crown'

Naast een bomvolle week is deze week op Netflix de terugkeer der topserie van royaal formaat.

Glenn Walsh
Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.How to Become a Mob Boss (seizoen 1)Verschijnt op: Dinsdag 14 november
Genre: Documentaire / Misdaad
Kijk op: Netflix

Synopsis: Dit duister satirische handboek verkent de opkomst en ondergang van de meest beruchte maffiabazen uit de geschiedenis en hun methodes voor succes.

Dubai Bling (seizoen 2)Verschijnt op: Dinsdag 14 november
Genre: Reality-TV
Kijk op: Netflix

Synopsis: Stap uit de privéjet en stap binnen in een zinderende sociale kring in Dubai. Overdadige feesten, verbluffende skylines en verbazingwekkende mode zijn hier de norm.

The Crown (seizoen 6 - deel 1)Verschijnt op: Donderdag 16 november
Genre: Biografie / Drama / Geschiedenis
Kijk op: Netflix

Synopsis: Op waargebeurde feiten gebaseerde fictieve dramaserie over het leven van koningin Elizabeth II en over de politieke en persoonlijke gebeurtenissen die haar bewind hebben gevormd.

Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

14 november: DNA do Crime (seizoen 1) - Actie / Misdaad / Drama - Federale agenten moeten creatief te werk gaan om de code te kraken in een onderzoek naar een grote overval.

14 november: Suburraeterna (seizoen 1) - Actie / Misdaad / Drama - Er heerst chaos in Rome, gevestigde allianties lopen gevaar en de spanningen met opkomende clans nemen toe. De wereld van ‘Suburra' neemt een nieuwe wending.

15 november: Informacja zwrotna (seizoen 1) - Misdaad / Drama - Een voormalige rockster die door zijn verslaving een slecht geheugen heeft en zijn gezin in de ellende heeft achtergelaten, begint aan een reis om zijn vermiste zoon te vinden.

16 november: Selling Sunset (seizoen 7 - aflevering 12) - Reality-TV - De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Het draait allemaal om relaties en dat betekent vaak groot drama.

17 november: Ojitos de huevo (seizoen 1) - Komedie / Drama - Een blinde man wil graag comedian worden en besluit zijn droom waar te maken. Hij en zijn beste vriend met hersenverlamming kunnen de hele wereld aan, wat er ook mag gebeuren.

17 november: Sagrada Familia (seizoen 2) - Drama - Een familie die een schokkend geheim verbergt, begint opnieuw in Madrid. Nieuwe relaties bemoeilijken hun plannen en het verleden begint hen in te halen.

17 november: Scott Pilgrim Takes Off (seizoen 1) - Animatie / Actie / Avontuur - Deze serie volgt de 20-jarige indierocker uit Toronto in zijn pogingen om een baan te behouden, uitzetting uit zijn flat te voorkomen en zijn ontmoetingen te overleven met de zeven kwaadaardige ex-partners van zijn nieuwe liefde in de stad.

18 & 19 november: Castaway Diva (seizoen 1 - aflevering 7-8) - Komedie / Drama / Muziek - Na vijftien jaar op een onbewoond eiland keert een aspirant-zangeres terug in de maatschappij, en ze doet er alles aan om haar droom te verwezenlijken: een diva worden.

18 & 19 november: Strong Girl Nam-soon (seizoen 1 - aflevering 13-14) - Actie / Komedie / Misdaad - Een jonge vrouw met superkracht gaat naar Korea om haar biologische familie te vinden, maar raakt betrokken bij een drugszaak die haar krachten op de proef zou kunnen stellen.

Aanbevolen artikelen