'The Office'-maker weigert mee te werken aan volledige reboot na immens succes origineel

'The Office'-maker weigert te werken aan reboot

Hij voorziet liever een voortzetting in hetzelfde universum dan het hele verhaal opnieuw te maken.

Glenn Walsh, 13-11-2023 09:15

Eén van de meest geliefde komedieseries en bron van talloze internetmemes maakt zich op voor een mogelijke reboot. Ontwikkelaar van de Amerikaanse versie van The Office ziet echter niet veel in een complete reboot.

Oorspronkelijk bedacht door Stephen Merchant en Ricky Gervais ontwikkelde Greg Daniels na het zien van de originele Britse versie samen met Merchant en Gervais een versie voor de Amerikaanse TV. Het werd een enorm succes en dat moet volgens Daniels zo blijven.

Alles is mooi afgerond

Onlangs vertelde Daniels in een interview naar aanleiding van de release van zijn serie Upload, seizoen drie, dat als The Office ooit terugkeert, het niet een compleet nieuw verhaal zal worden van wat er al gebeurd is.

Hij vertelt: "Ik hou er niet van om dingen als reboot te zien, begrijp je wat ik bedoel? Ik vind namelijk dat het verhaal prachtig mooi is afgesloten. Ik zou nooit de serie willen overdoen met nieuwe acteurs, want ik vind dat we toen de beste cast hadden."

Deur staat nog wel op een kier

Hij sluit een mogelijk The Office-project in de toekomst echter niet volledig uit. Hij denkt misschien aan een versie als wat The Mandalorian ook doet. Hij denkt misschien aan dat de documentaire-crew van The Office nu een documentaire over een ander onderwerp maakt.


Hoe dan ook zijn er gelukkig nog negen seizoenen van de Amerikaanse versie van The Office te genieten. Kijk alle afleveringen op Netflix, HBO Max of Prime Video.
Lees meer over: The Office, Greg Daniels, Stephen Merchant, Ricky Gervais, Upload, The Mandalorian, HBO Max, Prime Video, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Apple TV+ cancelt veelgeprezen hitserie

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader