search
Nieuwe tv-versie 'The A-Team' in de maak
Series / Nieuws

Nieuwe tv-versie 'The A-Team' in de maak

Het team zal deze keer bestaan uit zowel mannelijke als vrouwelijke leden.

20th Century ontwikkelt momenteel een moderne nieuwe versie van de klassieke tv-serie The A-Team. Fast & Furious-producent Chris Morgan zal de serie produceren samen met Tawnia McKiernan, de dochter van Stephen J. Canell, bedenker van de oude serie. Albert Kim (Sleepy Hollow) zal de scenario's voor zijn rekening nemen.


Volgens Deadline zal ook de nieuwe serie zich richten op een voormalig 'special forces'-team dat wordt beschuldigd van een misdaad dat ze niet heeft begaan. Hun taak is nu om degenen die hen een loer willen draaien, op te sporen en terecht te stellen. In tegenstelling tot de oude cast, zal het team in de nieuwe serie bestaan uit zowel vrouwelijke als mannelijke leden.

The A-Team werd bedacht door Cannell en Frank Lupo en werd voor het eerst uitgezonden in 1983. De serie hield het in totaal vijf seizoen (en 98 afleveringen) vol. De iconische rollen van Hannibal, Face, Murdock en B.A. Baracus werden natuurlijk gespeeld door George Peppard, Dirk Benedict, Dwight Schultz en Mr T.. In 2010 volgde er ook een filmversie van regisseur Joe Carnahan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen