Bargevecht in promo 'Jessica Jones'

Bargevecht in promo Jessica Jones

Onze heldin gaat niet bepaald zachtzinnig om met haar medemens.

Jim Pedd, 1 oktober 2015 om 14:08


Marvel Entertainment en Netflix hebben een nieuwe promo vrijgegeven voor hun aankomende nieuwe serie Jessica Jones. Ditmaal zien we de nasleep van een bargevecht en blijkt Krysten Ritters superheldin niet bepaald zachtzinnig om te gaan met andere mensen. De serie is de tweede in een reeks van vijf geplande series van Netflix en Marvel.

Daredevil was de eerste daarvan en de komende jaren komen nog de series Luke Cage, Iron Fist en The Defenders. Deze serie moet een blik bieden op het leven van Jessica Jones, die de demonen uit haar verleden probeert te weerstaan. De boel speelt zich af nadat een tragische gebeurtenis een vroegtijdig einde maakte aan haar carrière als superheldin. Jessica Jones bouwt haar leven opnieuw op als detective, maar krijgt al snel te maken met mensen die eveneens superkrachten hebben.

Naast Ritter zijn er ook rollen voor David Tennant (Kilgrave), Rachael Taylor (Patsy Walker), Mike Colter (Luke Cage), Carrie-Ann Moss (Harper), Eka Darville (Malcolm), Erin Moriarty (Hope) en Wil Traval (politieagent). De serie is vanaf 20 november te streamen.

Lees meer over: jessica jones, marvel, netflix, krysten ritter, david tennant, rachael taylor, mike colter, Carrie ann moss, eka darville, erin moriarty, wil traval

Informatie over de serie: Marvel's Jessica Jones

Populair nieuws