search
Dit is die prachtige ex-vrouw uit de spannende serie 'The Ex-Wife' op NPO3
Series / Nieuws

Dit is die prachtige ex-vrouw uit de spannende serie 'The Ex-Wife' op NPO3

Actrices Celine Buckens en Janet Montgomery spelen de hoofdrollen in de nieuwe serie op NPO3.

Gisteravond verscheen de eerste aflevering van de Britse serie The Ex-Wife op NPO3. De thrillerserie wordt vertoond door BNNVARA. De kans is groot dat de publieke omroep er een kijkcijferhit bij heeft.

The Ex-Wife verscheen eerder op de Amerikaanse streamingdienst Paramount+ en was nog niet op een Nederlandse streamingdienst te bekijken. Tot nu. De miniserie met vier afleveringen staat op op NPO Start & Plus.

Ex-vrouw


Mocht je de eerste aflevering hebben bekeken, dan heb je ondertussen kennisgemaakt met Natasha alias Tasha (Céline Buckens), Jack (Tom Mison) en Jen (Janet Montgomery). Zij zijn de drie van de belangrijkste personages in de miniserie.

De ex-vrouw is Jen en actrice Janet Montgomery geeft dus invulling aan het personage. Jen komt nog regelmatig langs bij Jack, ondanks dat Tasha dat niet ziet zitten. Als Jack en hun dochter Emily ineens zijn verdwenen, vraagt Tasha hulp aan Jen.

Janet Montgomery


De 38-jarige Montgomer speelt dus een belangrijke rol in de thriller. Je kent de actrice mogelijk uit andere producties, zoals de horrorfilm The Hills Run Red, de psychologische thriller Black Swan en de sciencefictionfilm The Space Between Us.



Daarnaast zag je haar in de komedieserie Entourage, de actieserie Human Target, de bovennatuurlijke horrorserie Salem en de dramaseries This Is Us en New Amsterdam. In de laatste serie speelde ze de rol van Dr. Lauren Bloom.

Quantum Leap


Op dit moment heeft ze een terugkerende rol in de scifi-serie Quantum Leap van NBC. Daarin kun je haar zien als Rebecca Egan. Haar complete CV vind je uiteraard op IMDb.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk jij uit naar aflevering 2 van The Ex-Wife?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen