search
Razernij in nieuwe beelden uit 'Echo': de eerste Marvel-serie voor 16 jaar en ouder
Series / Nieuws

Razernij in nieuwe beelden uit 'Echo': de eerste Marvel-serie voor 16 jaar en ouder

Een primeur in het Marvel-universum: 'Echo' is alleen voor 16 jaar en ouder.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Duister en gewelddadig, dat belooft de nieuwste trailer voor Marvel's Echo. Een serie die de eerste stap zal zetten in een nieuwere, meer volwassen tak van het Marvel Cinematic Universe.

Echo wordt de eerste Marvel serie met een TV-MA rating. Dit zal de eerste serie in de geschiedenis van het MCU zijn die puur voor kijkers van 16 jaar of ouder is. Echo zal dus extreem ongeschikt zijn voor jongere kijkers.

Spotlight Primeur


Echo zal de eerste serie zijn die onder Marvel's Spotlight zal vallen. Onder dit label zullen series vallen die meer op zich zelf staan, meer op de personages gericht dan op het grotere MCU.

Ook Daredevil: Born Again zal onder het Spotlight label vallen, liet Vincent D'Onofrio (Wilson Fisk/Kingpin) laatst weten. De nieuwe Daredevil serie zal de zelfde toon en sfeer hebben als de eerdere Netflix serie. Toekomstige projecten als Blade en Deadpool 3 zullen ook een R-rating (16 jaar en ouder) krijgen.

Terug naar het begin


We leerden Maya Lopez (Alaqua Cox) kennen in Hawkeye, waar we in flashbacks al iets meer over het personage konden leren. In Echo duiken we dieper haar verleden in.



In de serie halen haar gewelddadige acties in New York haar in in haar geboorteplaats. "Ze moet het verleden onder ogen zien en opnieuw verbonden raken met haar Indiaanse roots," luidt de officiële beschrijving van de serie. "[Maya] moet de betekenis van familie en gemeenschap omarmen als ze ooit vooruit hoopt te komen."

Cast


Naast Alaqua Cox als Maya Lopez en Vincent D'Onofrio als Wilson Fisk/Kingpin, zijn ook Chaske Spencer (Wild Indian), Tantoo Cardinal (Killers of the Flower Moon), Devery Jacobs (Reservation Dogs), Cody Lightning (Four Sheets to the Wind), Graham Greene (1883) en Zahn McClarnon (Dark Winds) te zien.



Alle vijf afleveringen van Echo zullen vanaf 10 januari 2024 op Disney+ en [url1=]Hulu[/url1] te zien zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen