Dan Harmon weinig positief over terugkeer 'Community'

Dan Harmon negatief over terugkeer Community

Hij gelooft er niet meer zo in, nu een grote weldoener voor de serie vertrokken is bij Yahoo.

Jim Pedd, 3 oktober 2015 om 13:00

De kans op een nieuwe terugkeer van Community is klein. Bedenker Dan Harmon vertelde in een interview met The Hollywood Reporter dat een film of een zevende seizoen er waarschijnlijk niet komt, nu Yahoo chief marketing officer Kathy Savitt vertrokken is. Harmon noemt haar "onze geliefde weldoener".
"Toen ik, als narcist en zelfhatend persoon las dat ze ging vertrekken bij Yahoo, gaf ik mezelf de schuld," begon Harmon. "Ik wist maar van één ding dat ze gedaan had en ik denk dat ze haar daarom ontslagen hebben - en dat is dat ze mij inhuurde. Dat haar baan verandert zorgt voor een deuk in ons optimisme - ik probeer een manier te vinden om het te zeggen. Het ziet er in elk geval minder goed uit, want voordat zij vertrok, was zij de enige persoon die ooit de telefoon opnam en zei, 'Kom, we zorgen dat dit Community-ding gebeurt,' en wat het ook was, zij was de reden dat het ook gebeurde. En nogmaals, ik zeg het niet helemaal serieus, maar ook niet helemaal als grap, misschien is ze weg omdat ze geloofde in de serie en er zoveel van hield."

Toch blijft Harmon enige hoop houden: hij wil nog altijd proberen een revival te verzorgen, zoals dat eerder lukte nadat de serie bij NBC geannuleerd werd.

Bron: THR

Lees meer over: community, dan harmon, joel mchale, yahoo, voorbij, geannuleerd, serie, komedie

Informatie over de serie: Community

Populair nieuws