search

Ons nieuws van zaterdag 3 oktober 2015

Tweede seizoen voor 'Zoo'
Series / Nieuws

Tweede seizoen voor 'Zoo'

Serie over de strijd van 'man vs beast' is best bekeken nieuwe gescripte serie op SBS.

De nieuwe serie Zoo krijgt nu al een tweede seizoen. De nieuwe afleveringen zullen in de zomer van 2016 worden uitgezonden door de Amerikaanse zender CBS.

De vernieuwing komt niet echt als een verrassing, ondanks dat de serie pas deze zomer in première ging op de zender. Het was namelijk meteen de best bekeken gescripte serie van de zomer.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van James Patterson. Het is een spannende serie waarin de mensheid te maken krijgt met agressieve aanvallen van dieren op mensen. "De spannende verhalen van Zoo klikten direct met het publiek tijdens een zomer vol competitie," zei Glenn Geller, president van CBS Entertainment. "We kijken ernaar uit voor de kijkers om te zien waar de getalenteerde schrijvers en cast ze nu mee zullen nemen terwijl dit avontuur zich blijft ontwikkelen gedurende het tweede seizoen van het ultieme gevecht tussen mens versus beest."

De serie kwam vorige week ook in het nieuws toen Netflix de rechten kocht om Zoo te streamen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Pipo de Clown krijgt nieuwe tv- serie
Series / Nieuws

Pipo de Clown krijgt nieuwe tv- serie

Het is alweer veertig jaar sinds de

Pipo de Clown krijgt een nieuwe televisieserie. Momenteel wordt gewerkt aan nieuwe afleveringen, die in april op televisie te zien moeten zijn. Van Hoorne Entertainment heeft de rechten hiervoor en zal de serie gaan maken.

De serie heeft kinderen tussen de drie en zes jaar oud als doelgroep. Waar de serie uitgezonden zal worden is nog niet duidelijk. Pipo de Clown was van 1958 tot 1978 te zien op tv en was ontzettend populair. In 2003 volgde de film Pipo en de P-P-P-Parelridder.

Van Hoorne Entertainment is al meer dan 10 jaar actief op het gebied van familie-entertainment. Zo produceerden ze meer dan 50 familiemusicals en op televisie heeft het bedrijf ondertussen meerdere producties lopen op RTL Telekids zoals Fien & Teun en Jul & Julia.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dan Harmon weinig positief over terugkeer 'Community'
Series / Nieuws

Dan Harmon weinig positief over terugkeer 'Community'

Hij gelooft er niet meer zo in, nu een grote weldoener voor de serie vertrokken is bij Yahoo.

De kans op een nieuwe terugkeer van Community is klein. Bedenker Dan Harmon vertelde in een interview met The Hollywood Reporter dat een film of een zevende seizoen er waarschijnlijk niet komt, nu Yahoo chief marketing officer Kathy Savitt vertrokken is. Harmon noemt haar "onze geliefde weldoener".

"Toen ik, als narcist en zelfhatend persoon las dat ze ging vertrekken bij Yahoo, gaf ik mezelf de schuld," begon Harmon. "Ik wist maar van één ding dat ze gedaan had en ik denk dat ze haar daarom ontslagen hebben - en dat is dat ze mij inhuurde. Dat haar baan verandert zorgt voor een deuk in ons optimisme - ik probeer een manier te vinden om het te zeggen. Het ziet er in elk geval minder goed uit, want voordat zij vertrok, was zij de enige persoon die ooit de telefoon opnam en zei, 'Kom, we zorgen dat dit Community-ding gebeurt,' en wat het ook was, zij was de reden dat het ook gebeurde. En nogmaals, ik zeg het niet helemaal serieus, maar ook niet helemaal als grap, misschien is ze weg omdat ze geloofde in de serie en er zoveel van hield."

Toch blijft Harmon enige hoop houden: hij wil nog altijd proberen een revival te verzorgen, zoals dat eerder lukte nadat de serie bij NBC geannuleerd werd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.