search
Dubbele moorden en meerdere mysteries: Nieuwe Netflix-serie gebaseerd op brute roman
Series / Nieuws

Dubbele moorden en meerdere mysteries: Nieuwe Netflix-serie gebaseerd op brute roman

Twee moorden en mysteries die ontrafelt moeten worden? Deze serie kan je niet missen.

Het is bijna 2024 en dat betekent dat er een hele waslijst is van nieuwe series die uit zullen komen. Er wordt vaak naar boeken of strips gekeken voor inspiratie voor nieuwe projecten en logischerwijs is ook nu dat proces weer gevolgd.

Vooral Netflix past deze methode vaak toe. Voorbeelden van hitseries die gebaseerd zijn op boeken zijn bijvoorbeeld Bridgerton of The Sandman.

Een nieuwe serie


Dit keer is de streamingdienst geïnspireerd geraakt door het boek van Harlan Coben, Fool Me Once. Coben heeft alle grote thrillerprijzen gewonnen, iets wat geen enkele andere Amerikaanse auteur kan zeggen.

Zijn boek is dan ook de perfecte keuze geweest om te verfilmen. De gelijknamige serie zal hetzelfde verhaal vertellen als het boek: Maya (Michelle Keegan), een ex-soldaat, ontdekt duistere geheimen van de veronderstelde dood van haar man.

Geweldig team


De serie zal onder andere geregisseerd worden door David Moore (Sweeney Todd) en Nimer Rashed (The Good Karma Hospital). De cast bestaat uit, onder andere,: Richard Armitage, Adeel Akhtar, Dino Fetscher en Joanna Lumley.Stream vanaf 1 januari 2024 Fool Me Once op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen