search
Deze zinderende misdaadserie scoort een ongekende 8,7 op IMDb en is nog altijd te bekijken op Netflix
Series / Nieuws

Deze zinderende misdaadserie scoort een ongekende 8,7 op IMDb en is nog altijd te bekijken op Netflix

De keiharde en realistische serie 'Gomorra' is nog altijd een echte aanrader op Netflix.

De Italiaanse serie Gomorra is een meesterlijke en zeer spannende misdaadserie. De serie krijgt een fenomenale 8,7 op IMDb en heeft een Rotten Tomatoes score van 91%. Het goede nieuws is dat de serie nog altijd te streamen is op Netflix.

Gomorra, speelt zich af in de onderwereld van Napels en leidt ons door de intrigerende wereld van de Camorra, de beruchte Napolitaanse maffia. De serie laat goed zien hoe rauw het er in Napels aan toe gaat en toont ons vooral de schaduwzijde van deze op het eerste oog mooie stad.

Familiebanden


Familiebanden spelen een cruciale rol in Gomorra, waarbij de dunne lijn tussen loyaliteit en verraad wordt voortdurend op de proef gesteld. In de serie wankelt de oude structuur en tekenen nieuwe machtsverhoudingen zich af. De kijker wordt meegesleept in een meeslepend verhaal van ambitie, rivaliteit en onvermijdelijke confrontaties.

De meest vooraanstaande personages zijn Ciro, de keiharde overlever, en Gennaro, de erfgenaam van de Savastano-clan, die helemaal niet toe is aan een bestaan bij de maffia maar die door de serie heen een opmerkelijke metamorfose doormaakt..

Kijken


De meeslepende wereld van Gomorra laat een blijvende indruk achter op de kijker. Kijk vier seizoenen van deze serie op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen