Teaser trailer 'Supermansion' met Bryan Cranston

Teaser trailer 'Supermansion'

Een groep oude superhelden in stop motion.

Bram de Groot, 06-10-2015 08:00


Hierboven de teaser trailer voor de stop motion animatieserie Supermansion, een dertiendelige serie die wordt uitgezonden op Crackle en bedacht is door de makers van de tv-serie Robot Chicken.

In Supermansion staan de activiteiten centraal van The League of Freedom, een groep aan lager wal geraakte superhelden. Ze wonen ook nog eens in hetzelfde huis. Hun rol is compleet uitgespeeld, maar ze proberen wat ze kunnen om nog wat te betekenen voor de maatschappij. Als ene Groaner en andere schurken opduiken in Storm City krijgen ze een nieuwe kans.

De animatieserie herbergt stemmen van onder meer Bryan Cranston, Seth Green, Keegan-Michael Key, Jillian Bell, Chris Pine, Ron Perlman, Donald Faison, Jordan Peele, Nick Kroll, Anton Yelchin, Famke Janssen, Breckin Meyer en vele anderen.

Bovenstaande trailer circuleert al even op het web, maar we konden je deze niet onthouden. Er verschijnen dertien afleveringen. De eerste drie verschijnen op 8 oktober. Hieronder ook de poster:


Bron: Joblo

Lees meer over: supermansion, Bryan Cranston, Seth Green, Keegan Michael Key, Jillian Bell, Chris Pine, Ron Perlman, Donald Faison, Jordan Peele, Nick Kroll, Anton Yelchin, Famke Janssen, Breckin Meyer

Populair nieuws