search
Deze 5 ontzettend foute 'South Park'-kerstspecials kijk je beter wanneer de kids al naar bed zijn
Series / Featured

Deze 5 ontzettend foute 'South Park'-kerstspecials kijk je beter wanneer de kids al naar bed zijn

Klaar met 'Die Hard' en 'Home Alone'? Zet dan 'South Park' op voor een flinke dosis fout kerstvermaak.

South Park gaat al jaren voorop in het voor schut zetten van alles en iedereen. Ook tijdens de kerst heeft menigeen politicus of media-icoon het mogen berouwen. Toe aan een beetje verzet tijdens de feestdagen? Zet dan één van onderstaande kerstspecials op van de satirische animatieserie.

Mr. Hankey, the Christmas PooIn seizoen 1, aflevering 9 werd de iconische kerstdrol Mr. Hankey geboren. In de aflevering ontdoet de stad South Park zich van alle mogelijk religieuze kerstversieringen uit angst om politiek incorrect of beledigend te zijn. Kyle ontdekt Mr. Hankey op een dag en probeert de stad te overtuigen van zijn bestaan.Mr. Hankey's Christmas ClassicsIn seizoen 3, aflevering 15 krijgt Mr. Hankey zijn eigen, volwaardige kerstspecial. Een reeks van ondertussen beroemde kerstnummers wordt opgevoerd door verschillende personages uit South Park, waaronder Satan en Adolf Hitler. Mocht je deze aflevering liever niet willen kijken met je schoonfamilie erbij, kan je altijd nog het album via Spotify aanzetten tijdens het kerstdiner.It's Christmas in CanadaIn seizoen 7, aflevering 15 ontkomt Canada niet aan de spot van South Park. In de aflevering voert Canada een nieuwe wet in die stelt dat elk geadopteerd Canadees kind moet terugkeren naar zijn of haar biologische ouders in Canada. Dit geldt ook voor Kyle's broer, Ike. Als parodie op The Wizard of Oz vertrekken de vier vrienden naar het hoge noorden om de president te overtuigen de wet te laten vallen.Woodland Critter Christmas


In seizoen 8, aflevering 14 transformeert een bende aan schattige kerstdieren in kwaadaardige moordmachines. Typisch South Park weer… Als één van de duisterste afleveringen van de serie is deze voor de kleinsten onder ons niet zo geschikt, maar des te vermakelijker voor de volwassenen.Christmas SnowIn seizoen 23, aflevering 10 verbiedt de kerstman het nuttigen van alcohol in South Park, wat leidt tot een algemene malaise in het stadje en de teloorgang van de kerstgedachte. Natuurlijk is het geniale idee afkomstig van Randy om iedereen vervolgens aan Christmas Snow te krijgen, bestaande uit ordinaire cocaïne.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen