search
Blik op drama in Bridgerton seizoen 3: Nieuwe foto's onthullen intrigerende details
Series / Nieuws

Blik op drama in Bridgerton seizoen 3: Nieuwe foto's onthullen intrigerende details

De nieuwste foto's van Bridgerton seizoen 3 beloven heel veel drama.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De geheimen en mysteries van Bridgerton worden steeds ingewikkelder, maar het zijn de liefdesverhalen van de broers en zussen Bridgerton die ervoor zorgen dat alle fans weer terugkomen voor een volgend seizoen. Netflix is druk bezig met seizoen 3 en heeft nu enkele nieuwe foto’s gedeeld.

In seizoen 3 zullen de op 2 na oudste Bridgerton zoon, Colin (Luke Newton), en Penelope Featherington (Nicola Coughlan) in het middelpunt staan. Dit is een controversiële keuze, aangezien Netflix hiermee ver van het bronmateriaal afstapt. Bovendien hadden fans gehoopt op een seizoen met Benedict in het middelpunt.

Nieuwe foto’s


Nu Netflix de nieuwe foto’s vrijgegeven heeft die allerlei roddels plagen, hebben fans niets meer om teleurgesteld over te zijn. Zo is er een foto van Penelope en Colin op een bal, maar Colins hand zit in het verband. Met wie zou hij gevochten hebben en zou het misschien om Penelope zijn geweest?



Ook is er een foto waarin Anthony (Jonathan Bailey) en Kate (Simone Ashley) elkaar omhelzen. Dit zou kunnen betekenen dat het getrouwde stel een rol heeft in seizoen 3 en niet zomaar aan de kant geschoven wordt.

De verschijningsdatum


Het derde seizoen van Bridgerton zal in 2 delen gesplitst worden. Het eerste deel zal al in mei 2024 uitkomen. Voor het tweede deel zullen fans moeten wachten tot juni. Bridgerton is te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen